Desertinę sostinėje atidarė kulinarijos studijų tinklas „Čiop Čiop“. Jo sukviesti svečiai įvertino rudens ir žiemos tortų kolekciją, o kai kurie net patys prisijungė prie atviros saldėsių gamybos sesijos.
Tarp atvykusių – Živilė Kropaitė su sužadėtiniu Liudu Basiuliu, Ugnė Galadauskaitė su Mariumi Sipariu, Ingrida Martinkėnaitė, Simona Starkutė, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Valerijus Gigevičius ir daugelis kitų.
„Sveiki atvykę į saldžiausią mūsų projektą!“ – su svečiais sveikinosi „Čiop Čiop“ grupės prekės ženklo vadovė Urtė Mikelevičiūtė.
Čia vienam vakarui buvo įrengta mini „Pavlovų“ dekoravimo zona – kiekvienas svečias galėjo susikurti savą saldžią legendą.
Atidarymo kulminacija tapo torto kirtimas kardu, imituojantis simbolinį atidarymo juostos kirpimą.
Užaugo „ant cukraus“
„Tortinės“ pagrindinė konditerė Eglė Balčiūnaitė užaugo ant cukraus ir saldainių, mat abu jos abu tėvai jau daugiau nei dvidešimt metų dirba šokolado fabrike. Todėl nieko keisto, kad meilė šokoladui ir saldumynams teka Eglės venomis.
Virtuvė jau nuo mažens buvo ta patalpa, kurioje Eglė praleisdavo daugiau laiko nei kuriame nors kitame kambaryje: „Pamenu, mama daug gamindavo namie, kartu lipdydavome bandeles ir kurdavome įvairius saldžius šedevrus. Mokyklos laikais visus bendraklasius, draugus ir giminaičius apdovanodavau pyragais, tortais ir saldumynais.“
Nors Eglė vos per plauką netapo žirgų fizioterapeute, jos likimas ją suvedė su pomėgiu ir pašaukimu – tortų ir saldumynų gamyba.
„Pradėjęs dirbti su Egle iš karto pajutau jos talentą, aistrą ir atsidavimą“, – pasidžiaugė kulinarijos studijų tinklo „Čiop Čiop“, „PERI PERI restas“ ir „Tortinės“ savininkas Ronaldas Nagrockis.
Atidarymo vakarą kviestinė publika lepinosi ne tik tortais, bet ir puikiomis emocijomis, gardžiais saldumynais ir jaukia aplinka – ypač mažuosius desertinės lankytojus smagiai nuteikia priešais desertinę veikiantys dušo formos fontanai.