Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trijų šeimos narių netekęs Merūnas: „Šios mirtys įvyko staiga“

Nors viešumoje garsūs aktoriai, dainininkai bei renginių vedėjai visada geros nuotaikos ir kitiems dovanoja puikias emocijas, asmeniniame jų gyvenime pilna skaudulių.
Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Itin jautria savo šeimos istorija pasidalijo žinomas operos solistas Merūnas Vitulskis, kuriam pastarasis pusmetis buvo nepakeliamai sunkus.

„Per šiuos metus aš netekau pusės šeimos. Mano patėvis mirė šiais metais, mano močiutė mirė ir mano dėdė mirė. Tie žmonės buvo labai nuostabūs, jie labai daug davė man, mano gyvenimui. Ir tokių žmonių nepamiršiu niekada. Šios trys mirtys įvyko labai staigiai.

Ir tas nuostabos efektas turbūt pats baisiausias yra. Jei savo artimą žmogų prižiūrėtum ligoninėje, pradėtum lyg ir taikytis prie to, o mano atveju niekam nebuvo laiko. Vienas po kito, staiga, iškeliavo 3 žmonės“, – laidoje „KK2 penktadienis“ pasakos Merūnas, vis dar sunkiai atsigaunantis po artimųjų netekčių.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Erika ir Merūnas Vitulskiai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Erika ir Merūnas Vitulskiai

Operos solistas sako puikiai suprantantis žmones, kurie klimpsta į depresiją ar ištikti emocinių krizių kreipiasi į specialistus. „Mano mama ir mano žmona sirgo depresija. Gerai žinau, kas tai yra ir kokia svarbi yra pagalba.“

Tuo metu dainininkė Iglė Bernotaitytė LNK laidoje prisipažino, kad staigus išgarsėjimas jai buvo sukėlęs nevaldomą emocinį stresą.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė
Arno Strumilos / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė

„Ištisas dienas gulėdavau lovoje. Neatsikeldavau net kompiuterio pasiimti, net į tualetą nueiti būdavo kančia. Nors dauguma bendraamžių man pavydėjo šlovės, viduje jaučiausi labai nelaiminga. Žinoma, prie to prisidėjo ir neigiami komentarai, kuriuos skaitydavau ir šventai tikėdavau, kad esu tokia bloga, kaip apie mane rašo kiti. Viskas baigėsi tuo, kad teko gerti vaistus, kreiptis į psichoterapeutus.“

„Jaunimo linija“ per metus padeda dešimtims tūkstančių žmonių, o „KK2 penktadienis“ kartu su būriu įžymybių visus kvies padėti „Jaunimo linijai“, kuri kaip tik šiomis dienomis švenčia savo veiklos 30–metį.

Emocinę paramą teikianti organizacija „Jaunimo linija” girdi ir išklauso pagalbos ieškančius žmones visą parą, nenutrūkstamai. Organizacija išgyvena iš privačių ir verslo aukojamų lėšų, jau dabar galima aukoti trumpaisiais numeriais 1402 (3 eurai) 1485 (5 eurai), o didesnę sumą – aukok.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas