Sportas gyvai

TV laidų vedėja Eglė Skrolytė ir buvęs krepšininkas Jonas Elvikis laukiasi pirmos bendros atžalos

2019-aisiais vestuvių ceremonijoje meilę vienas kitam prisiekę televizijos laidų vedėja Eglė Skrolytė (40) ir buvęs krepšininkas Jonas Elvikis (38) greitai turės dar vieną progą švęsti – pora laukia šeimos pagausėjimo, praneša 15min. Netrukus gimsiantis mažylis bus pirma bendra jųdviejų atžala
Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis
Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Ketvirtadienį 15min susisiekus su televizijos laidų vedėja, ji atvirauti apie savo nėštumą nepanoro ir susilaikė nuo komentarų. Tiesa, džiugia žinia kiek vėliau moteris pati pasidalijo su artimiausiais draugais socialinio tinklo paskyroje. Jųdviejų atžala turėtų gimti už pusmečio.

15min primena, kad E.Skrolytė už J.Elvikio ištekėjo 2019 m. liepos 31 d. Nors pora amžiną meilę vienas kitam planavo prisiekti Vilniaus santuokų rūmuose, tačiau numatytu laiku nepasirodė – susituokė slapta nuo pašalinių akių.

Kur vyko ceremonija, yra didelė paslaptis. Į ją buvo pakviesti tik keli žmonės, o jų paprašyta nesidalyti jokiomis detalėmis apie šventę.

Žinia apie poros vestuves net jų šeimos nariams ir bičiuliams buvo gana netikėta – sutuoktiniai džiugią žinią laikė paslaptyje, net ir artimiausi draugai nežinojo, kad pora planuoja pradėti bendrą gyvenimą kartu.

Ketverius metus draugystę puoselėjanti pora niekada nebuvo linkusi atvirauti apie asmeninį gyvenimą, retai pasirodydavo viešumoje.

Jų keliai susikirto pasitinkant 2015-uosius, po to buvo, kaip sako Eglė, gražus ir ilgas kavos gėrimo laikotarpis, nors iškart po pažinties vakaro pagalvojo, jog su šiuo žmogumi neprasilenks, sakė žurnalui „Žmonės“.

Tąkart duodamas interviu J.Elvikis pripažino visai nesidrovėjęs užkalbinti žinomos moters, o pirmąją pažintį prisimenantis iki šiol. Kaip pats sakė, nuo būsimos žmonos sklido laisvumas, paprastumas, kuris jį labiausiai ir sužavėjęs. O Eglė jos gyvenime atsiradusį Joną įvardijo kaip žmogų, kuris ją prikėlė iš miego.

Anksčiau E.Skrolytė buvo ištekėjusi už žurnalisto, laidų ir renginių vedėjo bei grupės „B'Avarija“ atlikėjo Juozo Liesio, su kuriuo turi du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius