Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 premjeroje – Boriso Moisejevo meilės romanas su lietuvių aktore ir iki šiol slėptas jo sūnus

Šeštadienį, vasario 28 dieną 17.40 val. startuojanti spalvinga gyvenimo būdo laida „Kai norisi geriau. Domus galerija“ TV3 žiūrovus pakvies keliauti į Maskvą ir praverti vienos ryškiausių rusų estrados žvaigždžių Boriso Moisejevo namų duris. Ekstravagantiška įžymybė, kadaise karjerą pradėjusi Lietuvoje, iki šiol nepamiršo lietuvių kalbos.
B.Moisejevas ir E.Žičkus
B.Moisejevas ir E.Žičkus / TV3 nuotr.

„Aš vis dar esu jūsų bachūras“, – sveikindamasis su laidos filmavimo grupe tarė Borisas.

Dainininkas nesivaržydamas atviravo apie dietas, kurių išbandė dešimtis, gausybę plastinių operacijų, kurioms nepagailėjo šimtų tūkstančių dolerių ir savo silpnybę prabangai. Tačiau laidos kūrėjo Edvardo Žičkaus užduotas netikėtas klausimas apie Moisejevo romaną su viena lietuvių aktore ir jiems gimusį kūdikį išmušė žvaigždę iš vėžių. Ar pats kadaise skurde gimęs ir augęs dainininkas šiandien bendrauja su sūnumi ir padeda jį išlaikyti?

„Interviu išėjo išties atviras ir netikėtas tiek man, tiek, manau, pačiam Moisejevui. Be to, jau atsisveikinant jis iš savo asmeninio archyvo ištraukė apdulkėjusią kasetę su unikalia medžiaga“, – filamvimo detales atskleidė laidos vykdantysis prodiuseris E.Žičkus.

Na, o kitas naujos TV3 gyvenimo būdo laidos siužetas atskleis stipriausio pasaulio žmogaus Žydrūno Savicko gyvenimo užkulisius – įsirengtą erdvų namą, pradėtą nuosavą verslą, pasiruošimą santuokai, planus apie tėvystę. Tačiau visai netikėtai galiūnas prabils apie jo šeimai iškilusį pavojų ir grasinimus susidoroti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas