Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ugnė Siparė ir Vaidas Baumila – nauja TV pora: meta iššūkį Lietuvos žmonėms

Naujame televizijos sezone pradedama nauja tradicija – kasmet žiūrovams mesti po iššūkį. Greitai startuosiančiame projekte kiekvieną rudenį bus pasiūlyta vis kitokia galimybė ko nors išmokti, ką nors įveikti, ką nors sukurti ar kam nors padėti. Intriguoja ir tai, kad į projektą patekusiems dalyviams iššūkis kaskart bus laikomas paslaptyje – jie nežinos, kam ryžtasi.
Ugnė Siparė, Vaidas Baumila
Ugnė Siparė, Vaidas Baumila / Simono Barono ir asmeninio albumo nuotr.

„Kiekvienas iš mūsų nuolat susiduriame su įvairiausiais iššūkiais. Iššūkiai – tai ne tik stresinės situacijos, krizės ar negandos, kurias privalome įveikti. Iššūkis – tai visada ir proga praplėsti savo galimybes, geriau pažinti save ir pasaulį, pajusti saldų pergalės jausmą. Todėl nuo šiol kiekvieną rudenį LNK pasiryžusi mesti iššūkį visiems Lietuvos žmonėms. Šio rudens iššūkis kol kas paslaptis, kurią atskleisime rugsėjį. Tačiau patys drąsiausieji jau gali registruotis pildydami anketą. Jūsų laukia nepakartojami įspūdžiai, patirtys ir prizai“, – sako televizijos programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Šį sezoną į naujus atradimus žiūrovus ves nauja televizinė pora – Ugnė Siparė ir Vaidas Baumila, rašoma pranešime spaudai.

LNK nuotr./Ugnė Siparė
LNK nuotr./Ugnė Siparė

„Nors nesu labai ekstremali, bet tikiu, kad žmogus tobulėja tik lipdamas iš savo komforto zonos, kad ir kaip banaliai tai skambėtų. Kai man ką nors pasiūlo, dažniausiai sutinku, o tik tada galvoju, kaip viskas vyks, kaip reikės kažką įgyvendinti, todėl natūralu, kad dėl tokio mano charakterio ir iššūkių nemažai gyvenime pasitaiko.

O tie iššūkiai gali būti patys įvairiausi… Tiesioginis eteris? Iššūkis! Pasivaikščioti ant televizijos bokšto briaunos prisirišus diržais? Iššūkis! Imti interviu kalba, kurios beveik nemoki? Iššūkis! Įšokti į ledinę Baltijos jūrą? Taip pat iššūkis!

Paskutinis iššūkis, kurį turėjau – „LNK Iššūkio” anonso filmavimas. Patikėkit, suknelė su šleifu nėra patogiausia apranga kopti į sieną… O jei dar bijai aukščio – iššūkis dvigubėja“, – kvatojasi projekto vedėja Ugnė Siparė.

„Man iššūkis gyvenime reiškia perlipti per save, atrasti save iš naujo, įveikti savo baimes, kurios virsta galimybėmis. Išmokti kažko naujo, suprasti naujus dalykus, tobulėti darbinėje veikloje, sporte“, – apie save kalba naujasis laidos vedėjas Vaidas Baumila.

Vaidas prisipažįsta turintis mažai baimių. „Viena iš didesnių buvo vorų baimė, bet susitvarkiau ir su ja. Viena mergina argumentavo: jei nebijau į rankas paimti šliužo, kodėl turi bijoti voro?“ – šypsosi Vaidas.

LNK nuotr./Ugnė Siparė
LNK nuotr./Ugnė Siparė

Pasak Ugnės, baimių turi visi, kitaip ir būti negali. Pati Ugnė norėtų įveikti aukščio baimę.

„Mėgstu garsųjį posakį, kad tik dangus gali būti riba. Be abejo, daug dalykų yra neįmanomų, bet jei užsibrėšim iš pirmo žvilgsnio neįmanomą tikslą – rezultatą pasieksim didesnį, nei tikėjomės iš pradžių. Tokia mano gyvenimo filosofija, kuria vadovaujuosi ir kuri skatina judėti pirmyn“, – sako Ugnė.

„Taip, yra neįmanomų utopinių dalykų – kaip skraidyti ar ugnimi šaudytis. O fiziškai, eiti, bandyti, viskas įmanoma, bent jau išbandyti, tik reikia įveikti psichologinius dalykus“, – Ugnę pildo Vaidas.

Abu vedėjai vienbalsiai kviečia žmones pildyti anketas į naująjį šou, nors iki šiol ir nėra paskelbta, koks iššūkis laukia.

„Pirmiausia, patirtis tokiuose projektuose yra labai labai smagi. Antra, čia tikrai bus kur žengti iš komforto zonos ir gerokai patobulėti. Trečia, tikiu, kad geriausios galimybės pasitaiko tik tiems, kurie nebijo drąsiai rizikuoti ir išbandyti save net ten, kur niekada netikėjo, kad gali būti. Ketvirta, projekte suburta pati nerealiausia komanda, su kuria norėsis leisti laiką. Ir penkta…. Pasakysiu asmeniškai, kai susitiksim „LNK iššūkyje“, – kviečia Ugnė.

„Fainas bus projektas, juk daug žmonių yra apie kažką svajoję, sapnavę, matę per TV ir sako – noriu pabandyti. O viena galimybė nuo rudens tikrai bus. Mano moto toks: esi jaunas, kol turi pirmų kartų“, – kalba Vaidas.

Nors Ugnė su Vaidu nėra nė karto kartu dirbę TV eteryje, jiems, panašu, tai nebus iššūkis.

„O kam gali nepatikt Vaidas Baumila? – kvatojasi Ugnė. – Jis be galo talentingas, charizmatiškas ir iškalbus! Įvairiose laidose esam susitikę su juo ne kartą ir visuomet tai buvo pokalbiai, kuriuos aš vadinu kokybišku turiniu“, – sako Ugnė.

„Kai su Ugne susitinkame, visada daug juokiamės, nes ji turi panašų humoro jausmą. Mokame kartu ir rimtai pakalbėti, ir pablevyzgoti“, – komplimentų Ugnei negaili Vaidas.

Naujas išbandymų šou „LNK Iššūkis“ – jau greitai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas