Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UTMA sureagavo į A.Misiūno paiešką dėl suėmimo: pakomentavo, ar kova su Rimkenzo įvyks

Riaušių prie Seimo bylą nagrinėjantis Vilniaus miesto apylinkės teismas trečiadienį nusprendė paskirti suėmimą kaltinamajam kikboksininkui Arnoldui Misiūnui ir įpareigojo policiją jį surasti. Ši žinia kovotojo gerbėjams sukėlė nemažai klausimų – A.Misiūnas lapkričio pradžioje turėtų kovoti UTMA turnyre. Renginio organizatoriai sureagavo į žinią apie sulaikymą.
Arnoldas Misiūnas
Arnoldas Misiūnas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr

Lapkričio 2 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje turėtų įvykti A.Misiūno ir Dovydo Rimkaus kova. Gerbėjams kilus klausimų, ar paskelbus A.Misiūno paiešką kova nebus atšaukta, trečiadienį pasisakė UTMA turnyro organizatoriai.

„Reaguodami į šiandien Lietuvos žiniasklaidoje pasklidusią informaciją norime informuoti, kad kova tarp Arnoldo Misiūno ir Dovydo Rimkaus nėra atšaukta. Organizacija palaiko artimą ryšį su Arnoldu Misiūnu – mūsų žiniomis, Arnoldas šiuo metu yra savo namuose ir šiandien ryte pats buvo atvykęs į policijos komisariatą, tačiau nebuvo sulaikytas.

Organizacija, laikydamasi nekaltumo prezumpcijos principo, ir toliau atidžiai stebės teisinio proceso eigą, tuo pačiu siekdama, kad Arnoldas Misiūnas lapkričio 2-ąją turėtų galimybę dalyvauti UTMA turnyre.

Pasikeitus teisinėms aplinkybėms ar atsiradus realių kliūčių kovai įvykti, nedelsiant informuosime UTMA bendruomenę. Pasimatome lapkričio 2-ąją Žalgirio arenoje ir per UTMA.LT!“ – rašoma turnyro instagramo puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento