Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už kariškio Roko Čepononio ištekėjusi Irūna Puzaraitė laukiasi pirmagimio

Dainininkė, televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir jos vyras Rokas Čepononis ruošiasi naujam gyvenimo etapui – pora laukiasi pirmagimio, praneša 15min.
Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis
Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Maloniai priėmusi sveikinimus I.Puzaraitė patvirtino džiugią žinią, tačiau plačiau komentuoti jos nepanoro.

Užtat plačiau pakalbėjo Irūnos vokalo mokytoja, buvusi jos vadybininkė Laima Lapkauskaitė.

„Sužinojau, ko gero, pati pirma“, – 15min sakė L.Lapkauskaitė. Ji atviravo, kad išgirdusi naujieną labai apsidžiaugė: „Labai džiugiai priėmiau tą naujieną, smagiai susijaudinau... Juk tai – mielai graudus momentas. Labai džiaugiuosi už Irūną.“

Pirmadienį taip pat nuaidėjo žinia ir apie Irūnos sesers Inetos nėštumą – kartu su Ąžuolu Žvaguliu ji laukiasi jau antro vaikelio.

L.Lapkauskaitė tikino negalinti atsidžiaugti dviguba naujiena. Iš tos laimės sako nė nebepamenanti, kuri iš seserų savo žinią pranešė pirmiau. „Gal Irūna? Buvome kažkur koncerte... Turbūt pirmesnė pasakė Irūna“, – dvejojo L.Lapkauskaitė.

15min primena, kad su savo išrinktuoju, kariškiu Roku Čepononiu I.Puzaraitė susituokė 2016-ųjų birželį. Pirmiausia pora įregistravo santuoką Druskininkų santuokų rūmuose, tą pačią dieną jiedu susituokė ir Liškiavos bažnyčioje.

Kad svajoja apie šeimos pagausėjimą I.Puzaraitė 15min sakė jau kone iškart po vestuvių. „Planų turiu gražių, bet nežinau, kaip viskas bus. Tikrai svajoju apie šeimos pagausėjimą. Kad būtų pagaliau... Pirmenybę noriu teikti šeimai, o ne darbui“, – dar rugpjūtį kalbėjo žinoma moteris.

Užuominas apie nėštumą ji laidė ir gruodžio pabaigoje. „Pasižadu, kad šie metai bus tikrai labai permainingi man. Bent jau trumpam stabdau muzikinę karjerą, noriu padaryti pertraukėlę. Noriu save išbandyti kažkur kitur, nes visada galvojau, kad gal ne laikas, juk viskas puikiai sekėsi. Tačiau galiausiai supratau, kad tik nuo manęs viskas priklauso, – kalbėjo ji. – Na, o labiausiai noriu, kad šie metai būtų sėkmingi šeimos pagausėjimo klausimu, bet jau ne nuo manęs vienos viskas priklauso. Noriu pagyventi gražų šeimyninį gyvenimą, kol dar galiu.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė švenčia 27-ąjį gimtadienį: apie šeimos pagausėjimą, naujus namus ir atrastą hobį

Tiesa, gruodį I.Puzaraitė dar nebuvo pasiruošusi atskleisti naujienos. Paklausta, ar jau galima sveikinti, ši sakė, kad tokia proga ją sveikintų tik artimieji: „Dėl tokių dalykų pavojinga džiaugtis anksti. Šiaip dar ne, turiu dabar pailsėti, kad viskas būtų gerai. Turiu sau skirti daugiau laiko.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas