Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

V.Siegel ir D.Bunkaus dukra Nicole žengė į pirmą klasę: „Nuo pat ryto neatsiginu ašarų“

Rugsėjo 2-ąją verslininkės parduotuvės „ShopbySiegel“ įkūrėjos Viktorijos Siegel (29) dukra Nicole (6) įžengė į naują etapą – pradėjo eiti į pirmą klasę!
Viktorija Siegel su mama ir dukrele Nicole
Viktorija Siegel su mama ir dukrele Nicole / BNS Foto ir Instagram nuotr.

V.Siegel dukra Nicole rugsėjo 2-ąją žingsniavo į Vilniaus privačią gimnaziją. Toje pačioje mokymosi įstaigoje mergaitė jau lankė darželį, priešmokyklinę grupę, o dabar sės ir į mokyklinį suolą.

Rugsėjo 2-ąją su saulėgrąžos žiedu rankose į pirmąjį skambutį atvykusios mergaitės veidą puošė šypsena. Svarbią akimirką ją atlydėjo ne tik mama Viktorija, tėtis Danielius Bunkus, bet ir močiutė – V.Siegel mama Valentina.

„Graudinamės visą rytą. Labai daug emocijų, bet Nicole puikiai laikosi, labai džiaugiasi ir jau nekantrauja rytoj keliauti į mokyklą“, – portalui Žmonės.lt sakė V.Siegel.

Roberto Riabovo / BNS nuotr./Viktorija Siegel su dukra
Roberto Riabovo / BNS nuotr./Viktorija Siegel su dukra

Šventės kadrais V.Siegel pasidalijo ir savo instagrame, juos leido paviešinti ir portalui Žmonės.lt. Paviešintuose kadruose moteris pozavo kartu su dukrele Nicole ir D.Bunkumi.

„Šiandien mūsų namus užliejo emocijų jūra… Negaliu patikėti, kad mūsų mažoji Nicolė jau pirmokė!

Nuo pat ryto neatsiginu ašarų – tai ne tik džiaugsmas ir pasididžiavimas, bet ir gilus ilgesys tos mažosios, kuri kasdien auga ir tampa vis savarankiškesnė.

Atrodo, dar vakar glaudžiau ją prie krūtinės, o šiandien jau turiu paleisti jos rankutes, kad pati atrastų savo kelią. Tos mažos kojytės, kurios taip mielai trepsėjo po namus, dabar tvirtai žengs mokyklos koridoriais.

Eik drąsiai, svajok, mokykis, ir žinok, kad mama ir tėtis visada bus šalia, su ištiestomis rankomis ir besąlygine meile. Tu mūsų mažas stebuklas, mūsų gyvenimo prasmė. Mes taip Tavimi didžiuojamės, mūsų brangiausioji“, – rašė V.Siegel.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?