Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarėlyje V.Pauliukaitis atsiskleidė kaip kepsnių virtuozas (nuotraukos)

Antradienio vakarą restorane „Steakhouse Hazienda“ rinkosi LNK laidų vedėjai, kiti televizijos darbuotojai ir jų kolegos paminėti vasaros pradžios ir sezono uždarymo. Vakarėlyje netrūko azartiškų akimirkų – televizijos žvaigždės varžėsi čempionate, kas iškeps gardesnį kepsnį.
Vakarėlio akimirka
Vytenis Pauliukaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į padėkos vakarėlį susirinkusiems svečiams didžiulį kalakutą padėjo patiekti laidos „2 minutės šlovės“ vedėjas, aštrialiežuvis režisierius Vytenis Pauliukaitis. Vyras taip pat mielai sutiko dalyvauti kepsnių kepimo čempionate, nors iki tol nė karto nėra kepęs mėsos ant grotelių.

Be V.Pauliukaičio, su palaikomosiomis komandomis konkurse rungėsi žinių vedėjas Gintaras Deksnys, humoristas Vitalijus Cololo, laidų vedėjai Živilė Vaškytė, Giedrius Leškevičius ir Rūta Mikelkevičiūtė, kuriai kompaniją palaikė kolegė Giedrė Talmantienė.

Komandos varžėsi ir išradingumu, patiekalams galvojo kuo įmantresnius pavadinimus. Štai R.Mikelkevičiūtė teigė savo patiekalą „Grožis nėra moters priešas“ subalansavusi pagal fengšui principus, o G.Deksnys patiekalą pavadino „Subtilia pilnatve“.

Čempionato dalyviai rungėsi ruošdami po du patiekalus iš vištienos, žuvies, cukinijų, pomidorų ir bulvių. 

Nors čempionate dalyvavusi Ž.Vaškytė pamynė savo principus – moteris yra vegetarė ir ruošė patiekalus iš mėsos, tai nesutrukdė užimto garbingos antrosios vietos. Pirmąja  džiaugėsi tą vakarą itin aktyvus buvęs V.Pauliukaitis, kuriam atiteko virtuvinis peilis. Nedaug nuo nugalėtojo atsilikusi Ž.Vaškytė taip pat išėjo su dovanomis – peilių galąstuvu. 

Vakaro metu netrūko ir šokių: kepdami kepsnius čempionato dalyviai, vadovaujami „pusiau graiko“ V.Cololo, sušoko sirtakį, o paskelbus laimėtojus renginio vedėjas Rolandas Vilkončius primygtinai prašė nugalėtojo V.Pauliukaičio sušokti gyvatarą. Režisieriui liko išpildyti pageidavimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas