Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vasha – apie neapykantą po nėštumo žinios ir kodėl nerodo sužadėtinio: „Kiek apie save visko girdėjau“

„Kiek aš apie save visko girdėjusi: „kam tu įdomi, negraži, baisi, indėnas, mongolas, kekšė, durnė, beraštė, kas tie tavo tėvai, kas ta tavo mama, kam tu čia iš viso rodaisi...“ – tokius komentarus apie save prisiminė verslininkė Gabrielė Grigolaitytė-Vasha.
Vasha
Vasha / LNK nuotr.

29-erių nuomonės formuotoja, garsios dainininkės ir verslininkės Viktorijos Mauručaitės dukra Gabrielė Grigolaitytė-Vasha labai atvira – kelerius metus ja niekas nesidomėjo, ir, rodos buvo primiršę. Tačiau pakako pasidžiaugti pokyčiais asmeniniame gyvenime – nauja meile, nėštumu, sužadėtuvėmis, ir komentarų skiltyse portaluose ir socialiniuose tinkluose pasipylė bjaurūs komentarai. Tai pirmas dainininkės, beveik 100 tūkstančių sekėjų vien socialiniame tinkle „Instagram“ turinčios Gabrielės interviu po kelerių metų tylos.

Pastarieji metai Gabrielei vieni įsimintiniausių gyvenime. Vasarą Italijoje ji susižadėjo su mylimuoju, sportininku Elvinu Navicku, gruodžio pradžioje švęs savo 30-ąjį jubiliejų, o po naujųjų pasaulį turėtų išvysti antrasis jos vaikelis.

LNK nuotr./Vasha
LNK nuotr./Vasha

„Dukrytė planuota, ir labai laukiama“ – pasakojo Gabrielė keliaudama į Kaune esančią vaikiškų prekių parduotuvę. Ji dar nespėjo supirkti kraitelio, todėl vaikštinėdama tarp modernių vežimėlių, ir lentynų su drabužėliais teigė jau netrukus lentynas tiesiog šluosianti.

Tiesa, jos mylimojo ir sužadėtinio Elvino neišvysime. „Jis nemėgsta viešumo, ir visuomenės bei žiniasklaidos dėmesio nepageidauja“. Gabrielė sakė nesislapstanti, tačiau per daug savo antrosios pusės nedemonstruojanti, gerbdama mylimojo ir jo šeimos pasirinkimą nesiviešinti, nors kurį laiką antrą pusę slėpė sąmoningai.

LNK nuotr./Vasha
LNK nuotr./Vasha

„Nuo... Iki...“ – pirmadieniais 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas