Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vaškytė nerimauja

Šį sekmadienį LNK „Auksinėje savaitės blykstėje“ debiutuos naujasis laidos vedėjas, eterio chuligano vardą pelnęs verslininkas Kristupas Baublys. Žavioji jo partnerė Živilė Vaškytė nerimauja – ką reikės daryti, jei įvykiai studijoje taps nevaldomi?
Živilė Vaškytė
Živilė Vaškytė / LNK nuotr.

Kartu su Ž.Vaškyte bei tautos atstovais Saulėnu ir pensininku Vydu Kristupas dalys savaitės apdovanojimus ir kalbins Lietuvos įžymybes.

Naujasis „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjas, itin atvirais pasisakymais garsėjantis K.Baublys ramina, kad laidoje „nejodinės ant laukinių žirgų“, tačiau pažada gerą juodojo humoro, kandžių pokalbių ir intrigos dozę.

Kristupui eteris – ne naujiena. Kadaise jis vedė jaunimo laidą „Tangomanija“, o vėliau itin aštriomis replikomis garsėjo radijo laidoje „Radijo kraštas“.

„Kristupas grįžta! Tai bus bomba! Niekas jo nesuvaldys“, – paskelbus apie naująjį „Auksinės savaitės blykstės“ vedėją pasipylė internautų komentarai. „Nuo tų laikų praėjo nemažai laiko... per tą laiką patobulėjau, perskaičiau daug knygų, todėl atvirai nebedergsiu savo pašnekovų“, – kaip visada ironiškai reaguoja K.Baublys ir priduria: „Be abejonės, laidoje bus nemažai aštrių klausimų. Nežadu būti mandagusis Kristupas“.

Naujasis laidos veidas atskleidžia, kad pokalbiai su žmonėmis turėtų intriguoti ne tik laidos kūrėjus ar žiūrovus, bet ir pačius pašnekovus – jų laukia netikėtų siurprizų, tam tikrų provokuojančių išbandymų.

Kristupas „Auksinėje savaitės blykstėje“ žada būti kiek įmanoma diplomatiškas. „Tačiau jeigu mane kas nors labai papiktins, neiškęsiu ir pareikšiu savo nuomonę“. Kristupas sutinka, kad kai kurios šalies įžymybės turėtų prisibijoti dialogo su juo.

Prisibijoti, ko gero, turėtų dainininkės Mia ir Zvonkė. K. Baublys turi išskirtinę nuomonę apie šių merginų garsiąsias muštynes, kurių dar ilgai niekas nepamirš. „Greitai švęsime Lietuvos vardo tūkstantmetį. Mios ir Zvonkės muštynės galėtų tapti Lietuvos tūkstantmečio įvykiu. Tai atspindi mūsų mąstančiosios visuomenės atbukimą. Baisu, kai iš š... verdami barščiai. Baisu, kai dvi nelabai apsiskaičiusios, banalios, buitiškos ir, atsiprašau, be jokio talento merginos siekia išgarsėti tokiais būdais“, – sako Kristupas.

Laidos vedėjas tikina esąs fotofobikas ir nemėgsta nei fotografuotis, nei dalyti interviu. „Aš ir taip gyvenime turiu ką veikti nei atsakinėti į kartais kvailokus klausimus ir fotografuotis. Manęs ir be to užteks tiek, kiek pamatysite eteryje, užtikrinu“, – sako Kristupas.

Šį sekmadienį „Auksinėje savaitės blykstėje“ pas Kristupą, Živilę, Saulėną ir Vydą užsuks naujasis Lietuvos politikas Arūnas Valinskas su žmona. Taip pat apsilankys valso meistrė Laima Paksienė, su kuria be proto nori pašokti Saulėnas. Tačiau jis laikosi atokiau nuo „69 danguje” dainininkės Nijolės Pareigytės, kuri mokosi karatė. Studijoje jai bus surengta pirmoji treniruotė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas