Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Verslininkas Benediktas Gylys – nebe vienišas: širdį užkariavo brazilė Meline

Verslininko Benedikto Gylio širdyje nauji jausmai – jau daugiau kaip metus jo glėbyje galima išvysti brazilę Meline. Tiesa, poros santykiai daugeliui gali pasirodyti kiek neįprasti – daugiausia laiko Benediktas ir Meline praleidžia atskirai, mat porą skiria daugiau kaip 10 tūkstančių kilometrų.
Benediktas Gylys su mylimąja Meline
Benediktas Gylys su mylimąja Meline / Asmeninio albumo ir Mariaus Žičiaus nuotr.

Jos vardas – Meline. Jai tiek pat, kiek ir Benediktui – 28-eri. Judviejų pažinties istorija labai romantiška. Pora pirmą kartą susitiko viename gražiausių Brazilijos paplūdimių. Meline, brazilė, čia gimė, augo, o dabar dirba inžiniere: projektuoja tiltus ir prižiūri jų statybą.

„Susipažinome praėjusių metų pradžioje, mano viešnagės Rio de Žaneire metu. Ten gyvenau mėnesį. Mūsų pirmasis susitikimas įvyko braziliškame restorane, Kopakabana paplūdimyje“, – pirmąją pažintį prisimena Benediktas.

Jis pasakoja jau pirmosios pažinties su Meline metu pajutęs ypatingą ryšį, kuris ištirpdė visus kultūrinius barjerus. Tuo ryšio stiprumu Benediktas įsitikino po mėnesio, praleisto Brazilijoje, grįžęs namo.

„Atsisveikindami vienas su kitu Rio de Žaneire neturėjome jokių aiškių planų, bet giliai širdyje jaučiau, kad mes ir vėl pasimatysime. Grįžus į Lietuvą mūsų bendravimas nenutrūko – mes toliau susirašinėjome“, – sako B.Gylys.

Judviejų bendravimas nustebins ne vieną – pora bendrauja kasdien, tačiau tai daro tik vieną kartą per dieną. Dėl įtemptos Benedikto dienotvarkės jis su Meline susirašo tik prieš eidamas miegoti.

„Prieš miegą tam skiriu 20 minučių. Perskaitau jos žinutes, atrašau, atsiunčiu nuotrauką iš tos dienos. Man nepriimtina pastoviai tikrinti telefoną ir ieškoti žinučių. Turbūt esu senamadiškas, nes man patinka senovinis bendravimas, jaučiuosi tarsi rašydamas popierinį laišką“, – atvirauja Benediktas.

Tačiau ką apie tai galvoja širdies draugė? Pasak Benedikto, Meline – labai supratinga ir dėl draugo užimtumo niekada nėra priekaištavusi: „Ji mane labai palaiko – man tai labai svarbu.“

Asmeninio albumo nuotr./Benediktas Gylys su mylimąja Meline ir draugais
Asmeninio albumo nuotr./Benediktas Gylys su mylimąja Meline ir draugais

Ne tik Meline išvaizda, bet ir energija, pozityvumas palenkė Benedikto širdį. Tai jis sieja su Pietų Amerikos kultūra, saulės kiekiu ir ekspresyvumu.

„Visas susikaupusias emocijas jie išlieja per judesius. Aš pats su ja bendraudamas nejučiomis tampu ekspresyvus, negaliu nesišypsoti, jei ji šypsosi“, – pasakoja B.Gylys.

Benediktas sako, kad su mylimąja Meline gyvai susitinka kas du mėnesius. Šiuo metu ji jau antrą kartą lankosi Lietuvoje, čia svečiuosis iki liepos. Rudenį pora kartu laiką leido Balio saloje.

B.Gylys pripažįsta, kad daliai žmonių judviejų santykiai gali pasirodyti keisti, nes Vilnių ir Rio de Žaneirą skiria 10 tūkstančių kilometrų. Tačiau tai jiems nekelia didelių rūpesčių.

Asmeninio albumo nuotr./Benediktas Gylys su mylimąja Meline ir dainininke Beatrich
Asmeninio albumo nuotr./Benediktas Gylys su mylimąja Meline ir dainininke Beatrich

„Atstumas kaip tik priverčia pasiilgti, jausmai tik dar labiau sustiprėja. Taip, kartais žmogaus šalia trūksta, bet ilgainiui su tuo susitaikai“, – sako Benediktas.

Šiuo metu Benediktas tikrai nesijaučia vienišas – mylimosios draugija jis džiaugsis iki pat liepos mėnesio. Pora per tą laiką planuoja aplankyti gražiausias Lietuvos vietas: pabuvoti Kuršių Nerijoje, Trakuose, Kryžių kalne ir Lietuvos gamtoje.

Meline Lietuvoje labai patinka Ji, pasak Benedikto, atrado daug charakterio panašumų tarp brazilų ir lietuvių.

Benediktas sako jau spėjęs ir susipažinti su Meline šeima – tiksliau, gimine. Artimųjų skaičius mylimosios šeimoje B.Gyliui paliko nemažą įspūdį: „Susipažinau su kokiu 50 žmonių iš jos giminės. Tai gal 2 procentai visų jos giminių. Man, kaip lietuviui, tai buvo labai įdomu. Brazilai gyvena ne šeimomis, o giminėmis. Tai labai įdomi patirtis. Važiuoji į kurortą pas vieną tetą, pavalgyti į restoraną pas kitą, giminių yra visur.“

Asmeninio albumo nuotr./Benediktas Gylys su mylimąja Meline
Asmeninio albumo nuotr./Benediktas Gylys su mylimąja Meline

Kalbėdamas apie judviejų ateitį, Benediktas sako, kad konkrečių planų nėra, pora stengiasi džiaugtis šia akimirka. Jis tikisi, kad tokie puikūs santykiai išliks ir ateityje.

„Nieko neplanuojame, manau, kad taip yra geriau. Aš mėgstu prisikurti planų dėl verslo ar kitų veiklų. Paskui supranti, kad tu tais planais ir gyveni. Norisi negalvoti ir džiaugtis akimirka, kad paskui nereikėtų nusivilti, jei ne viskas eina pagal planą“, – tikina Benediktas, ir priduria, kad Lietuvos palikti tikrai nežada.

„Kuo daugiau keliauju, tuo man labiau patinka gyventi Lietuvoje. Man čia labai gera“, – sako B.Gylys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas