Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vestuvių metines Paryžiuje minėjusiai Dianai Vapsvei grįžimas namo su „Ryanair“ truko visą naktį

Dizainerės Dianos Vapsvės viešnagę Paryžiuje apkartino prieš porą dienų „Ryanair“ priimtas sprendimas atšaukti dalį skrydžių. Paskutinę minutę jai teko keisti ne tik lėktuvą, bet ir oro uostą, o poros valandų kelionė namo į Vilnių prailgo kone penkis kartus – turėjusi grįžti vėlyvą trečiadienio vakarą ji parskrido tik kitos dienos ryte.
Diana Vapsvė ir Virginijus Vapsva
Diana Vapsvė ir Virginijus Vapsva / Asmeninio albumo nuotr.

Aplankyti meilės miestu tituluojamą Prancūzijos sostinę Diana vyksta jau trečią rugsėjį iš eilės – čia kasmet tuo pat metu vyksta tarptautinė audinių paroda „Premiere Vision Paris“. Šią parodą jau spėjo pamėgti ir daugiau šalies dizainerių, nors šįkart Diana čia vyko ne su kolegomis, o su vyru Virginijumi.

Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė ir Virginijus Vapsva
Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė ir Virginijus Vapsva

Ir nors vizitas truko vos tris dienas, Diana čia spėjo ne tik padirbėti – laiko užteko ir romantiškiems pasivaikščiojimams paryžietiškomis gatvelėmis. O ypač pirmos dienos vakare – tuomet pora paminėjo ir judviejų rugsėjo 15-ąją įvykusias santuokos metines – tądien suėjo 10 metų, kaip Vapsvos vedę.

O tuomet – vakarienė dviese, vizitas į Luvrą, „Monos Lizos“ paveikslas... veiklos čia netrūko!

Tačiau, kaip sakoma, negirk dienos be vakaro – grįžimo į Lietuvą pora dar ilgai nepamirš. Trečiadienio pavakarę Diana ir Virginijus pajudėjo link už 85 kilometrų nuo Paryžiaus esančio Bovė oro uosto, o ten nuvykę buvo informuoti, kad lėktuvas vėluos.

Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė ir Virginijus Vapsva
Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė ir Virginijus Vapsva

Galiausiai sužinojo, kad patikros punkto jiems praeiti net nereikės – į Vilnių iš Bovė lėktuvas net neplanuoja pakilti.

„Čia susirinko virš 200 žmonių, o prieš pat patikrą sužinojom, kad apie 20 val. turėjusio įvykti skrydžio nebus. Mums pasakė, kad netrukus atvyks keturi autobusai, kurie mus nuveš į kitą, Lilio oro uostą, iš kurio pakilsime į Vilnių. Tačiau visa tai užtruko. Kol visi pajudėjome, kol nuvažiavome, praėjo dar trys valandos“, – 15min pasakojo Diana.

Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė ir Virginijus Vapsva
Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė ir Virginijus Vapsva

Pasak jos, į Lilio oro uostą keleiviai buvo nuvežti apie 23 val., kur teko iš naujo atlikti visas oficialias procedūras.

„Lietuvos laiku grįžome apie 6 val. ryto. Su „Ryanair“ pastaruoju metu skraidome gana dažnai, tačiau pirmą kartą susidūrėme su panašiais nepatogumais. Dar kai sužinojome, kad iš Bovė lėktuvas nepakils, oro uoste buvo šiokia tokia panika, ypač išgyveno tie, kurie turėjo jungiamuosius skrydžius, jiems sugriuvo planai“, – kalbėjo Diana.

Ir nors dizainerė didelių planų neturėjo, tačiau, akivaizdu – prailgusi kelionė tikrai nedžiugino.

„Negalime skųstis, tačiau, žinoma, nesmagu. Mums išdalino lapus, kuriuose lietuviškai buvo surašytos mūsų teisės dėl kompensacijos gavimo. Ji turėtų būti nuo 250 iki 400 eurų. Skrydis nebuvo panaikintas, jis buvo atidėtas, bendrovė pasirūpino mūsų saugumu, jie perkėlė mus į kitą oro uostą, pasirūpino, kad saugiai grįžtume. Nors patogu tikrai nebuvo, visą naktį sugaišome, pavargome“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė
Asmeninio albumo nuotr./Diana Vapsvė

Pasak Dianos, kalbos apie maitinimą ar nakvynės suteikimą ir pakilimą iš to paties oro uosto kitos dienos rytą net nebuvo, todėl kelionė užtruko per visą naktį. „Kai grįžome į Vilnių, stiuardesė tik pasakė „ačiū, viso gero, atsiprašome už nepatogumus“. Kita vertus, suprantame, kad visko pasitaiko“, – sakė Diana.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Ryanair“ krizė: atšaukė tik 2 proc. skrydžių, bet veltui įsiutino ir likusius 98 proc. keleivių

TAIP PAT SKAITYKITE: Dizainerė Diana Vapsvė ištaisė jaunystės klaidą: „Dešimt metų verčiau save nueiti į saloną“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas