Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vidmantė Martikonytė – apie skyrybų su Pauliumi Medišausku priežastis: „Išverkiau baseiniuką ašarų“

Rugpjūčio pabaigoje verslininkė, prekės ženklo „Go.MANTE“ kūrėja Vidmantė Martikonytė ir verslininkas Pauliaus Medišauskas pranešė apie skyrybas. Pora kartu praleido net 20 metų, dešimt iš jų – santuokoje. Praėjus kuriam laikui, V.Martikonytė prakalbo apie išsiskyrimo priežastis.
Vidmantė Martikonytė, Paulius Medišauskas
Vidmantė Martikonytė, Paulius Medišauskas / „Holigans“ nuotr.

Gandai apie V.Martikonytės ir jos mylimojo P.Medišausko santykių griūtį aidėjo jau kuris laikas, o galiausiai faktą vienoje televizijos laidoje patvirtino pati Vidmantė.

„Atrodė, šeimyninė idilė niekada nesibaigs. Tačiau šią liepą tyliai pasidalinusi bendrus turtus pora nusprendė pasukti skirtingais keliais“, – praneša gyvenimo būdo laida „Bus visko“.

Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė, Paulius Medišauskas
Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė, Paulius Medišauskas

Žinoma moteris paaiškino, kad sprendimas skirtis nebuvo spontaniškas. Ši mintis porai kirbėjo jau ilgą laiką.

„Per kelerius metus viskas susidėjo, o gale nebebuvo jokių klausimų skirtis ar ne. Nėra čia man kraujuojanti žaizda. Savo baseiniuką ašarų aš jau išverkiau. Dabar galiu gyventi normaliai“, – laidoje kalbėjo ji.

V.Martikonytė prisipažino, kad visgi paskutinis taškas buvo padėtas paskutiniais santuokos metais. Ji neslėpė, kad tai buvo sunkus laikotarpis.

„Kiekvienoje šeimoje yra nesutarimų ir pykčių. Nebuvo, kad visus 20 metų stipriai pykomės, per 2–3 metus viskas susidėjo“, – LNK laidoje „Bus visko“ kalbėjo Vidmantė.

Vidmantė Martikonytė su vyru Pauliumi / Asmeninio albumo nuotr.
Vidmantė Martikonytė su vyru Pauliumi / Asmeninio albumo nuotr.

Verslininkė paaiškino, kad sprendimą skirtis inicijavo ji, tačiau skirtingais keliais su buvusiu vyru P.Medišausku jie pasuko abiejų sutarimu.

„Mes išsiskyrėme abiejų sutarimų, tačiau aš nusprendžiau ir pasakiau, jog noriu skirtis ir nebenoriu taip gyventi. Tai nebuvo paprastas, lengvas sprendimas, jis atsirado ne per dieną, savaitę ar mėnesį. Viskas dėjosi kelerius metus“, – sakė V.Martikonytė.

Primename, kad milijonieriaus Vidmanto Martikonio dukra V.Martikonytė ir P.Medišauskas susituokė prieš 10 metų – 2014-ųjų liepą. Pora vestuves iškėlė po dešimtmečio draugystės, jose dalyvavo ir jų aštuonmetis sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas