Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Viena iš garsiųjų Lietuvos sesių pasidalijo vaikystės nuotrauka: ar atpažįstate?

Scenoje energijos nestokojančiais atlikėjai Irūnai Puzaraitei-Čepononienei atėjęs ruduo į gyvenimą inešė naujų spalvų. Moters į mokyklą išlydėjo savo pirmagimį sūnų Torą. Ta proga ji pasidalijo nostalgiška akimirka – nuotrauka iš savo mokyklos laikų.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė vaikystėje
Irūna Puzaraitė-Čepononienė vaikystėje / Asmeninio archyvo nuotr.

Prasidėję nauji mokslo metai atlikėjai Irūnai Puzaraitei-Čepononienei ypatingi. Rugsėjo 1-ąją moteris savo vyriausią sūnų Torą palydėjo į pirmąją klasę. Ši proga moteriai priminė ir savo laikus mokykliniame suole. „Instagrame“ ji paviešino nostalgiška nuotrauką iš laikų, kuomet pati buvo mokinė. Akimirka Irūna sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

Taip pat skaitykite: Irūna Puzaraitė sūnų Torą išleido į 1 klasę: vyrui Rokui tekusios pareigos ir dėl ko jaudinasi labiausiai

„Čia aš, dar visai maža mokinukė, ir mano pirmokėlis sūnus. Laukia ilgas ir nelengvas kelias, bet tik mokydamiesi mes kažko išmokstam. Pirmyn, sūneli. Tavęs laukia gyvenimas!“ – socialiniame tinkle rašė Irūna.

Primename, kad Irūnos Puzaraitės-Čepononienės ir Roko Čepononio sūnui Torui sekmadienį Marijampolės Rimanto Stankevičiaus progimnazijoje nuskambėjo pirmasis skambutis.

Paklausta, kokiomis nuotaikomis pasitiko Rugsėjo pirmąją, Irūna patikino į situacija žiūrinti ramiai.

„Aš įsivaizdavau, kad kiekvienas tas etapas bus net skaudus. Kitos mamos sako, kad sunku vaiką pirmą dieną palikti darželyje – taip buvo ir man. Taip pat sako, kad bus sunku vaiką išleisti į pirmą klasę, tai manau, kad tos emocijos tikrai laukia ir manęs, nes esu jautri visomis prasmėmis ir taip pat turiu jautrų sūnų, kuris lygiai taip pat su manimi jaudinasi ir išgyvena tam tikrus dalykus.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Irūna Puzaraitė su sūnum
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Irūna Puzaraitė su sūnum

Aš manau, kad šis naujas etapas nebus pats lengviausias, bet bandysime kažkaip tvarkytis. Bandome nuteikinėti, kad laukia gražūs metai ir gražus laikas, daug naujovių, kurios yra pakankamai smagios. Bandome jį tuo įtikinti, bet jautrių akimirkų gali būti, tad nusiteikinėjame iš anksto“, – Žmonės.lt pasakojo Irūna Puzaraitė-Čepononienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas