Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Viktorija Siegel su Danieliumi Bunkumi mini ypatingą dukros Nicole progą: „Ši diena man labai jautri“

Verslininkės ir nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel namuose šventė. Jos dukra Nicole rankose laiko darželio baigimo diplomą, o rugsėjį jau keliaus į pirmąją klasę.
Viktorija Siegel su Danieliumi Bunkumi ir dukra Nicole
Viktorija Siegel su Danieliumi Bunkumi ir dukra Nicole / Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ verslininkė V.Siegel pasidalijo džiugiomis akimirkomis iš dukros darželio baigimo šventės. Joje ji dalyvavo kartu su buvusiu mylimuoju, Nicole tėčiu verslininku Danieliumi Bunkumi.

Nuotraukomis ir įrašu V.Siegel sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Ši diena man labai jautri, nes Nicolytė jau nuo rudens pradės eiti į pirmą klasę ir darželio etapas baigėsi. Atsisveikinom su darželiu... Negaliu patikėti, kaip greitai eina laikas, juk atrodo taip neseniai Tave laikiau ant rankų visai mažą leliuką. Kiekvieną dieną padėkoju likimui, kad Tave turiu ir vis negaliu atsidžiaugti, kad Tu pasirinkai mane būti Tavo mama. Nors atrodo, kad mes, tėvai, viską mokame ir suprantame, bet iš tikrųjų ir mes labai daug ko išmokstame, kai susilaukiame vaikų, juk einame per gyvenimą kartu.

Mano Nicolyte, Tu jau be penkių minučių pirmokė! Aš Tave visa širdimi myliu ir didžiuojuosi, linkiu Tau didžiausios sekmės ateinančiam naujam gyvenimo etape!“, – rašė V.Siegel.

Žmonės.lt primena, kad praėjusį mėnesį nuomonės formuotoja kartu su dukra Nicole sukūrė švaros priemonių liniją.

„Nicole nuo mažų dienų mato, kaip aš dirbu, kuriu reklamas, vadovauju parduotuvėms. Dukra rodo labai didelį susidomėjimą mano darbu, mielai važiuoja kartu su manimi į biurą, pažįsta visas mano koleges. Pastebėjau, kad ši veikla ją be galo domina, todėl nusprendžiau įtraukti į kūrybą. Noriu skatinti norą dirbti nuo mažų dienų. Man labai imponuoja, kai moteris yra nepriklausoma, turi mylimą darbą. Šias vertybes skiepiju dukrai dar vaikystėje. Nicole jau dabar žino, kas yra darbas, kokia yra pinigų vertė ir tai, kad niekas iš dangaus nenukrenta“, – tuo metu kalbėjo V.Siegel.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius