Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel sureagavo į kalbas apie naujus santykius: „Labai brangus atsakymas“

Nuomonės formuotojos, verslininkės Viktorijos Siegel gyvenime paskutiniu metu netrūko iššūkių. Visgi, moteris nenuleidžia rankų ir atvirai papasakojo, kieno iniciatyva įvyko jos, ir dukros Nicole tėvo Danieliaus Bunkaus susitaikymas bei prakalbo apie galimus naujus santykius.
Viktorija Siegel laidoje „Virtuvės istorijos“
Viktorija Siegel / V.Černiausko nuotr.

Dalyvaudama LNK televizijos laidoje „Nuo… Iki…“ V.Siegel neslėpė džiaugsmo, kad nepaisant visko, jai ir dukros Nicole tėvui D.Bunkui pavyksta palaikyti draugišką bendravimą. Ji patikino, pirmą žingsnį susitaikymo link žengė būtent jis.

„Jis parašė žinutę, atsiprašė, po to aš atsiprašiau, ir taip žodis po žodžio pradėjome bendrauti. Aš manau, kad tik stiprus žmogus viduje apskritai gali pasakyti atleisk, atsiprašau, susėdam, pakalbam, išsiaiškinam, nes na, žinot, gyvenimas toks trumpas, ir kartais gali po to labai gailėtis, kad neatsiprašei, kad nebendravai, ir juolab, kai visa tai atsiliepia tavo paties vaikui“, – „Nuo… Iki…“ kalbėjo Viktorija.

Viktorija Siegel
Viktorija Siegel

O kalbai pasisukus apie buvusį sutuoktinį Lauryną Suodaitį, žinoma moteris atviravo, jog šalyje skandalinga tapusi istorija ją išmokė atsirinkti draugų ratą.

„Labai faina patikrinti žmones, kai tau yra negerai. Dabar aš matau, kaip tas pats ratas grįžta, nes man viskas gerai... Nusivilti gyvenime yra nemalonu. Aš manau, kad liko tie, kas ir turėjo likti. Jiems galiu 3 ar 4 nakties paskambinti ir su jais nuoširdžiai pasikalbėti“ – teigė V.Siegel.

Tiesa, oficialiai Lauryno ir Viktorijos santuoka vis dar galioja. Tačiau verslininkė patikino norinti kuo greičiau atversti naują gyvenimo lapą.

„Aš labai norėčiau, labai tikiuosi, tačiau tai turi būti abipusis noras“, – LNK laidoje sakė Viktorija.

V.Siegel taip pat atviravo, kad po nutrūkusių santykiu ji išmoko būti viena. Dabar po įtemptos dienos ji atsipalaiduoja skirdama laiko sau. Užmigdžius vaikus ji neria į skaitymą arba įsijungią mėgstamą filmą.

Po negandų atsitiesusi nuomonės formuotoja sakė supratusi ir kitą svarbų dalyką – asmeninio gyvenimo viešinti neverta, todėl patikino, kad širdies reikalus laikysis tik sau. Paklausta ar gali bent patvirtinti gandus apie naują mylimąjį, ji atsakydama išliko paslaptinga.

„Šį atsakymą aš pasilaikysiu sau, kaip tokį labai brangų atsakymą. Kam reikia, tie žino, o viešai kalbėti manau, kad nėra prasmės“, – šypsodamasi LNK laidoje „Nuo… Iki…“ sakė Viktorija Siegel.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas