Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Viktorijos Siegel sūnui suėjo dveji: šventės proga – neregėta fotosesija ir jautri žinutė

Rugsėjo 24-oji verslininkei Viktorijai Siegel ir Laurynui Suodaičiui – ypatinga. Tądien jųdviejų sūnus Laurynas švenčia savo gimtadienį. Antrojo sūnaus gimtadienio proga Viktorija įsiamžino jaukioje fotosesijoje, o savo mažyliui skyrė širdį virpinančius žodžius.
Viktorija Siegel su sūnumi
Viktorija Siegel su sūnumi / „Sciukinaite photo“ nuotr.

Dar likus dienai iki mažojo Laurynuko gimtadienio V.Siegel nusikėlė į jaukius prisiminimus. Moteris neslėpė – patikėti, kad taip greitai prabėgo dveji metai, sudėtinga.

„Atrodo, dar vakar vaikščiojau su pilvuku ir laukiau mūsų susitikimo, o jau rytoj švęsim 2 metus kartu! Laikas skrieja kosminiu greičiu“, – neslėpė Viktorija.

Lauryno gimimo dieną V.Siegel instagrame dalijosi dar neregėtos sūnaus ir mamos fotosesijos akimirkomis, kuriomis sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt. Jaukūs Viktorijos ir jos sūnaus kadrai pavergė tūkstančius – mažajam Laurynui gimimo dienos proga skriejo gausybė sveikinimų.

O pati Viktorija, sveikindama sūnų su gimtadieniu, neslėpė, kad pačios brangiausios jai, kaip ir kiekvienai mamai, kasdienės akimirkos, pilnos meilių sūnaus žvilgsnių ir ištartų žodžių.

„Sūneli, Tu jau pradedi po truputi kalbėti.. O Tavo žodžiai „MYLIU MAMĄ“ įstrigs amžinai mano širdyje. Norėjosi tai įamžinti visam gyvenimui.

Nesitiki, kad jau šiandien mano mažasis stebuklas švenčia 2-ąjį gimtadienį!

Visada prisiminsiu tą akimirką, kai Tu gimei… Laukiau Tavo verksmo, Tavo pirmo įkvėpimo, bet Tu buvai tylus... Per sekundę pamiršau visus gimdymo skausmus ir sunkumus, mano širdis sustojo iš baimės, užgniaužusi kvapą maldavau Dievo tik vieno, kad tik kuo greičiau išgirsčiau Tave... Ir kai galiausiai su dideliais sunkumais Tu po truputi pravirkai, tai buvo gražiausia muzika, kokią kada nors būsiu girdėjusi. Tai buvo akimirka, kai supratau, kokia trapi ir kartu neįtikėtinai stipri yra mūsų gyvybė...

Nuo tada Tu ir esi mano širdies plakimas, mano džiaugsmas, mano nesibaigianti meilė. Dėkoju už tai, kad Tu čia, kad pasirinkai mane būti Tavo mama.

Pačio linksmiausio ir smagiausio gimtadienio, mano mažasis kovotojau!

Mano meilė tau – amžina“, – viešai sūnui jautrius žodžius skyrė nuomonės formuotoja.

Viktorija prisipažino – mažasis Laurynas ją kasdien moko svarbių dalykų.

„Šis mažasis stebuklas mus visus moko, kaip reikia džiaugtis paprastais dalykais, kaip gyventi viską priimant atvira širdimi. Laimingiausios akimirkos – būtent tos, kurias praleidžiame kartu. Myliu be galo“, – dalijosi V.Siegel.

Nuostabios gimtadieninės fotosesijos kadrais besidalinusi Viktorija galiausiai pridūrė – tokioje gausybėje gražių kadrų išsirinkti mėgstamiaisius neįmanoma.

„Man tokio jaukumo ir nerealu ši fotosesija gavosi!! Kokią iš 3-ų nuotraukų Jums gražiausia? Sunku išsirinkti man, visos tokios nerealios“, – į sekėjus kreipėsi nuomonės formuotoja, o po jos įrašu kaipmat pasipylė komentarai.

„Visos nuostabios“, – dažniausiai sakė V.Siegel sekėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas