Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje – atsisveikinimas su gydytoja Renata Valiūniene: artimųjų prašymas ir paskutinis „sudie“

Rugsėjo 21-ąją Lietuvą apskriejo skaudi žinia – mirė garsi gydytoja, teisininko Rolando Valiūno žmona Renata Valiūnienė. Pirmadienį Vilniuje baltais žiedais atsisveikinama su gerbiama medike, keturis vaikus išauginusia mama.

Atsisveikinimas su R.Valiūniene pirmadienį, nuo 15 valandos, vyksta Vilniaus Bernardinų bažnyčioje, Šv. Mykolo koplyčioje.

Tarti paskutinį „sudie“ gerbiamai gydytojai plūsta artimieji, bičiuliai, kolegos ir tie, kurių keliai bent kartą buvo susikirtę. R.Valiūnienė pagerbiama baltais gėlių žiedais – toks buvo jos vyro Rolando Valiūno prašymas.

Atsisveikinimas su R.Valiūniene Vilniaus Bernardinų bažnyčioje, Šv. Mykolo koplyčioje, pirmadienį tęsis iki 19:30 valandos, o antradienį nuo 9 iki 13 valandos. Po to vyks palydėjimas į laidojimo vietą.

Fotogalerija:

Žmonės.lt primena, kad R.Valiūnienė mirė būdama 59-erių. Garsi gydytoja susirgo onkologine liga.

1990–2020 metais ji dirbo Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje, o nuo 2020-ųjų – Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinikoje.

Našliu likęs Rolandas Valiūnas – garsus teisininkas ir visuomenės veikėjas, meno mecenatas, advokatų kontoros „Ellex Valiūnas ir partneriai“ įkūrėjas.

Pora susilaukė keturių vaikų.

Po mylimos žmonos mirties Rolandas Valiūnas socialiniuose tinkluose paviešino jautrų laišką.

„Renata išėjo... Protingiausia ir gražiausia moteris pasaulyje, mūsų mylima žmona, mama, dukra, sesė, draugė, pati ryškiausia asmenybė, kurią kada nors sutikau. Be jos pasaulis nebus toks pat. Ilgiuosi Tavęs šiandien, rytoj ir kiekvieną dieną“, – dalijosi R.Valiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas