Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vilniuje – bendrystės ir meilės sau vakaras: žinomi žmonės prakalbo apie pamėgtas grožio procedūras

Sostinėje žinomos moterys bei kviestiniai svečiai rinkosi į bendrystės ir meilės sau vakarą. Jo metu dalijosi grožio paslaptinis ir susipažino su moderniomis procedūromis.
Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje
Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje / Dariaus Kučio nuotr.

Svečių laukė ekskursija po „Era Esthetic Avenue“ grožio miestą ir 14 stotelių, kuriose gydytojai bei medicinos specialistai atliko įvairias veido jauninimo bei kūno puoselėjimo procedūras, suteikė išsamią informaciją apie populiariausias pasaulyje „Anti-Age“, odos gydymo procedūras bei supažindino svečius su naujausiomis inovacijomis grožio srityje.

Dariaus Kučio nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Dariaus Kučio nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

„Grožis ir sveikata yra neatsiejama, o sveika ir spindinti oda – grožio etalonas. Svarbu ne tik išlyginti raukšles ar patempti odą, bet ir suteikti išvaizdai harmonijos. Veidas turi atrodyti natūraliai, jo išraiška nepasikeisti, o tam tikri bruožai išryškėti. Visa tai pasiekiama su naujos kartos grožio injekcijomis, kurių pagrindas yra biomimetiniai peptidai, nukleotidai, gintaro, pieno rūgštys. Karščiausia naujiena – egzosomos, sukurtos atgaivinti, atjauninti ir išgražinti odą be jokios sintetikos žymės. Būtent natūralumas, išryškinant savitus, gražiausius veido bruožus, šiandien diktuoja tendencijas. Korėjietiškos injekcijos ir išskirtinės leidimo technikos leidžia pasiekti puikius, natūraliai atrodančius estetinius rezultatus. Niekas taip nepuošia žmogaus, kaip švytinti oda ir sveiki plaukai“, – kalbėjo viena iš klinikų įkūrėjų, gydytoja dermatologė-trichologė Jurgita Stoškienė, turinti ilgametę patirtį estetinėje ir lazerinėje medicinoje.

Dariaus Kučio nuotr./Mantas Petruškevičius
Dariaus Kučio nuotr./Mantas Petruškevičius

Šventinį vakarą vedė renginių vedėja Gabrielė Martirosian. Gėlių kompozicija pasirūpino garsiausias šalies dekoratorius Mantas Petruškevičius. Renginyje apsilankė išskirtinės, savimi pasitikinčios žinomos moterys bei savo grožiu besirūpinantys vyrai. Renginio nepraleido ir klinikos ambasadorės, jau daug metų patikinčios savo grožį čia dirbantiems specialistams. Žinomos moterys paatviravo, kaip puoselėja savo išvaizdą ir kokios procedūros yra jų atradimas.

Dariaus Kučio nuotr./Simona Burbaitė
Dariaus Kučio nuotr./Simona Burbaitė

Modelis, turinio kūrėja Simona Burbaitė renginyje stojo prie DJ pulto ir su svečiais dalijosi savo muzikine selekcija. Žinoma moteris patiki savo grožį šiai klinikai jau nuo 2013 metų. Kokybiško ir estetiško gyvenimo būdo mylėtoja prekės ženklų reprezentacijai skiria daug dėmesio, o svarbiausia jai – ilgalaikė draugystė.

„Visada siekiu, kad mano kuriamas turinys būtų kokybiškas, o partnerystės ilgalaikės. Labai džiaugiuosi, kad mūsų bendradarbiavimas su šia klinika išaugo į tokią gražią draugystę, kad esu ne tik ilgametė jų klientė, bet ir turiu galimybę kurti muzikinę atmosferą jų renginiuose“, – kalbėjo didžėjė.

S.Burbaitė kartą per mėnesį atlieka Holivudo žvaigždžių mėgstamą „Intraceuticals“ procedūrą – deguonies terapiją veido odos grožiui, kurios rezultatas ypač džiugina. Šią procedūrą galima vadinti ir raudonojo kilimo procedūra, nes efektas – švytinti oda – matyti jau po pirmos procedūros. Artėjant vasaros sezonui tinklaraštininkė nepamiršta pasirūpinti ir kūnu. Tam ji renkasi „Venus Legacy“ ir „Cristal Fit“ technologijas, kurios formuoja kūną, ryškina raumenis ir mažina celiulitą. S.Burbaitė šalina plaukelius Aleksandrito lazeriu, o šią procedūrą vadina tikru atradimu, kuris gerokai palengvina gyvenimą. Nuomonės formuotoja taip pat yra išbandžiusi kapiliarų ir pigmentinių dėmių ant veido šalinimą.

Dariaus Kučio nuotr./Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje
Dariaus Kučio nuotr./Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje

TV laidų vedėja ir prodiuserė Gintarė Gurevičiūtė bendradarbiauja su klinika „Era Esthetic Avenue“ daugiau nei 5 metus. Renkantis specialistus žinomai moteriai svarbu, kad jie būtų geriausi rinkoje. Prieš metus G.Gurevičiūtė atliko plaukelių šalinimo lazeriu kursą. Moteris juokėsi nesuprantanti, kodėl tiek metų laukė – ši procedūra leidžia džiaugtis itin švelnia oda.

„Turiu problemą – priklausau labai mažam procentui pasaulio žmonių, kuriems neveikia botulinas, mano kūnas iš karto jį išskaido. Vienintelis būdas išsaugoti odos jaunystę yra ją drėkinti ir aktyvinti kolageną. Kas pusantro mėnesio atlieku odos „boosterių“ – biorevizalitacijos procedūras. Kol kas negalvoju apie plastines operacijas, man užtenka vizitų pas šios klinikos specialistus“, – kalbėjo renginio viešnia.

Dariaus Kučio nuotr./Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje
Dariaus Kučio nuotr./Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje

Keturių vaikų mama Tatjana Lavrinovič su klinika draugauja 11 metų. Moteris džiaugiasi itin artimais santykiais su klinikos įkūrėja J.Stoškiene, jas suvedė vaikai. „Esame geriausios draugės, labai ją palaikau, ji man kaip šeimos narys, mano vaiko krikšto mama“, – pasakojo renginio viešnia.

Pasiteiravus, ar yra išbandžiusi visas klinikos procedūras, krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus žmona patikino, kad renkasi tik tai, ko reikia jos odai, kūnui ar plaukams. Skirtingi metų sezonai padiktuoja skirtingas procedūras. T.Lavrinovič teigė niekada negalvojanti, kokią procedūrą rinktis, nes tai patiki klinikos gydytojams, o ypač moteris klauso J. Stoškienės patarimų. „Dažniausiai man parenkamos mažai invazinės procedūros, kurios drėkina, prisotina odą, ją patempia. Renkantis grožio specialistus man labai svarbu stabilumas ir kokybė. Užsirašiusi vizitui noriu būti tikra, kad manimi pasirūpins profesionalai ir pasakys tiesą, kuri procedūra man tinka, o ko geriau nesirinkti“, – kalbėjo renginio viešnia.

Dariaus Kučio nuotr./Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje
Dariaus Kučio nuotr./Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje

Į Lietuvą „Misis pasaulis 2018“ karūną parvežusi moteris itin palankiai vertina plaukelių šalinimą Aleksandrito lazeriu. T. Lavrinovič juokėsi niekada negalvojusi, kad galės 5 metams pamiršti kūno plaukelius. Išlaikyti figūrą T. Lavrinovič padeda įvairios kūno stangrinimo procedūros. Tam, kad efektas būtų dar didesnis, tituluota gražuolė naudoja specialistų parinktą dermatologinę kosmetiką. „Namuose atlieku liekninamąjį kūno įvyniojimą – bandažą. Ši procedūra tikrai veikia prieš celiulitą, lygina ir gražina odą. Geriausia procedūra veidui jau dešimtmetį man yra deguonies terapija. Esu išbandžiusi ir gintaro rūgšties bei plaukų užpildo injekcijas. Pirmenybę teikiu ne vienkartiniams sprendimams, man svarbu, kaip atrodysiu po 10 metų“, – kalbėjo T.Lavrinovič.

Dariaus Kučio nuotr./Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje
Dariaus Kučio nuotr./Bendrystės ir meilės sau vakaras Vilniuje

M.Petruškevičius didžiausią dėmesį skiria veido odos drėkinimui. Garsus dekoratorius pirmenybę teikia drėkinamiesiems kremams bei drėkinančioms invazinėms ar aparatinėms procedūroms. Norėdamas, kad oda atrodytų gaiviai, žinomas vyras pasikliauja specialistų rekomendacijomis. „Draugauju su šia klinika nuo pat atidarymo. Mano mėgstama procedūra yra nechirurginis odos patempimas „Thermage FLX“ vokų srityje. Tai labai preciziška, vyrų ir moterų mėgstama procedūra“, – pasakojo garsus vyras.

Renginio taip pat nepraleido dizainerė Audronė Bunikienė, verslininkė Sabina Repčenkienė, krepšininkas Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita, dainininkė ir verslininkė Kristina Ivanova, advokatė Aušra Ručienė ir jos sutuoktinis Rimas Antanas Ručys, pedagogė Diana Dargienė, pianistė Ieva Dūdaitė, teisininkė Rasa Vaičekauskytė, vizažistės Neringa Čukinienė ir Karolina Taraškevič-Bethel, verslininkė Eskedar Tilahun, dainininkė Ingrida Martinkėnaitė, modelis Simona Starkutė, drabužių kūrėja Rūta Mackevičiūtė, menininkė Monika Dirsytė, dizainerė Aušra Haglund su dukra Melani bei kiti svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius