Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje garsenybės dalyvavo slapto baro atidaryme: čia pateks ne visi

Ketvirtadienio vakarą sostinėje vyko slapto baro „MMXXV lounge“ atidarymas. Vakarėlyje dalyvavo būrys naktinio gyvenimo mylėtojų, o tarp jų – ir pramogų pasaulio atstovai.
Gabrielė Grygolaitytė-Vahsa, Egidijus Sipavičius, Vilija Pilibaitytė-Mia, Simona Starkutė
Gabrielė Rutkauskienė-Vahsa, Egidijus Sipavičius, Vilija Pilibaitytė-Mia, Simona Starkutė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„MMXXV lounge“ primena Amerikos laikus, kai šalyje buvo įvestas sausasis įstatymas. Tokie barai už Atlanto buvo slepiami nuo pašalinių akių. Toks bus ir naujai duris atvėręs baras Vilniuje.

Kavinės „Small talk“ lankytojai jos patalpose jau dabar gali išvysti seifą su kodų spynele. Norėdami atverti slapto baro duris, jie į jį pateks tik surinkę kas savaitę besikeičiantį kodą, kurį, kaip skelbia baro atstovai, žinos tikrai ne visi.

Į baro atidarymo vakarą ketvirtadienį atvyko būrys garsenybių. Tarp jų – Vilija Pilibaitytė-Mia, Vladas Kovaliovas ir Indrė Launikonytė, Eglė Jackaitė, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Dainius Martinaitis, Egidijus Sipavičius, Saulius Skambinas, Donalda Meiželytė, Mantas Žmuidinavičius-Wizard, Deimantė Andriuškaitė, Simona Starkutė ir daugelis kitų.

15min pasiteiravo vakaro svečių, koks yra jų ryšys su vakarėlių pasauliu.

Egidijus Sipavičius pasakojo, kad vakarėliuose jis – retas svečias.

„Dažniausiai savaitgaliais aš užsiėmęs, kaip ir visi mano kolegos, o jeigu neužsiėmęs, tuomet randu ką veikti ir be vakarėlių. Neslėpsiu, karts nuo karto pralekiam per barus. Ypatingai vasarą, šiltomis dienomis, naktimis“, – šypsojosi E.Sipavičius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Egidijus Sipavičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Egidijus Sipavičius

Paklaustas, ar Vilniuje netrūksta pasilinksminimo vietų, E.Sipavičius teigė, kad trūkti negalėtų – juk kas mėnesį atsidaro vis nauja vieta.

„Neseniai šnekėjome su draugu, kuris turi labai gerą idėją padaryti barą, klubą žmonėms, kuriems yra 30-40 metų, nes šiuo metu viskas yra orientuota į jaunimą. Vyresnis žmogus, užsukęs į jaunimo barą, iš karto sudaro panų kabintojo įvaizdį“, – juokavo jis.

Vilija Pilibaitytė-Mia pasakojo, kad vakarėliuose yra taip pat reta viešnia, tačiau anksčiau pasilinksminimo vietose lankydavosi dažnai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

„Per tiek laiko scenoje, tiek tuose vakarėliuose atsilankyta, kad dabar tiesiog nebėra tam poreikio, kad visur lėkti, bėgti. Kai pakviečia kažkur, kur yra įdomu – be abejo apsilankau, bet tai būna labai retai. Šiandien čia atėjau, nes mane suintrigavo pati sistema – ateiti su kodu. Manau, kad tokios vietos trūko Vilniuje“, – pasakojo dainininkė.

Gabrielė Rutkauskienė-Vahsa sakė, kad tapusi mama naktiniuose klubuose lankosi retai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vahsa
Luko Balandžio / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vahsa

„Kadangi dabar turiu vaiką ir turiu šeimą, tai naktinis gyvenimas yra ribotas. Jeigu yra atostogos ar vyrui nereikia dirbti, mes mielai kažkur išeiname. Tuomet vaiką prižiūri mano mama. Kas liečia tokius vakarėlius, kur renkasi žymūs žmonės ir žurnalistai, aš juos labai mėgstu ir jeigu tik turiu galimybę, visada lankausi“, – kalbėjo G.Rutkauskienė-Vahsa.

Deimantė Andriuškaitė teigė nesanti dažna vakarėlių viešnia, tačiau sostinės naktiniu gyvenimu yra ypač patenkinta.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Deimantė Andriuškaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Deimantė Andriuškaitė

„Kadangi pradėjau dainuoti ir pusę metų ties tuo labai daug dirbame, dažnai vakarėliuose lankytis netenka. Bet šiandien smagu vėl išeiti ir pamatyti pažįstamus veidus. Vilniaus naktiniu gyvenimu esu labai patenkinta, ypatingai atsigavo Vilniaus gatvė, atsidarė naujų vietų“, – sakė D.Andriuškaitė.

Donalda Meiželytė atsakė tvirtai ir aiškiai: „Į vakarėlius nevaikštau.“

„Kai buvau Seime, vakarėliai ir lankymaisi naktiniuose klubuose buvo tabu, o ir amžius jau nebe tas. Naktinis gyvenimas yra skirtas jaunimui, ieškantiems antros pusės arba norintiems pasilinksminti. Mano darbas yra šokiai, pokiai, estrada. Aš prisišoku darbo metu. Jeigu būna kažkokie ypatingi renginiai – žinoma, nueinu patikrinti kas naujesnio, įdomesnio. Aš nesu naktinėtoja“, – šmaikštavo D.Meiželytė.

Dainius Martinaitis pasakojo nevengiantis pašėlti iki paryčių, tačiau planus pavakaroti dažniausiai sujaukia darbai.

„Kaip bebūtų gaila vakarėliuose lankausi vis rečiau, nes dažniausiai veiksmas vyksta savaitgaliais. Penktadienį, šeštadienį aš dirbu savo vakarėliuose ir grįžus paryčiais iš darbo nebesinori kažkur vilktis. Bet kartais smagu pasitūsinti iki 5-6 valandos ryto“, – sakė D.Martinaitis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Donalda Meiželytė ir Dainius Martinaitis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donalda Meiželytė ir Dainius Martinaitis

Simona Starkutė pasakojo, kad į vakarėlius dažnai vaikščiodavo anksčiau, tačiau pastaruoju metu mieliau renkasi poilsį gamtoje, prie jūros.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona Starkutė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona Starkutė

„Užsienyje ilgą laiką dirbau modelio darbą, o visiems atrodo, kad tai yra nesibaigiantys vakarėliai. Galiu drąsiai teigti, kad tai yra netiesa. Aš tiek dirbdavau, kad net niekur vakarieniauti neidavau, todėl grįžusi į Lietuvą stengdavausi atsipalaiduoti.Vakarėliai, renginiai man būdavo atsipalaidavimo būdas.

Dabar Lietuvoje esu labai dažnai ir kai viskas yra ranka pasiekiama – praeina noras kažkur eiti. Kartais išeinu į renginius, tačiau labai renkuosi vietas, kur leisti laiką. Labiausiai aš mėgstu vakarėlius prie jūros, kai žmonės nėra įpareigoti labai puoštis – geras oras, smėlis po kojomis, jūros ošimas, gera muzika ir draugai šalia – tai man yra svarbiausia“, – 15min pasakojo S.Starkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas