Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje susituokė aktoriai Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė: šventė – po 5 metų draugystės

Aktorius, dainininkas Mantas Bendžius (27) ir jo mylimoji aktorė, atlikėja Greta Šepliakovaitė (28) liepos 5-ąją žengė svarbų žingsnį – sumainė vestuvinius žiedus.
Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė
Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė / Asmeninio albumo nuotr.

M.Bendžius ir G.Šepliakovaitė vestuves iškėlė po penkerių metų draugystės.

Portalo Žmonės.lt žiniomis, Manto ir Gretos vestuvių ceremonija įvyko Vilniuje, Bernardinų sode. Pora vestuvinius žiedus sumainė kiek po vidurdienio.

M.Bendžiaus ir G.Šepliakovaitės meilės šventėje dalyvavo gausus būrys artimųjų, draugų ir kolegų.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė

Aktoriaus, atlikėjo Manto Bendžiaus ir taip pat aktorės bei dainininkės Gretos Šepliakovaitės sužadėtuvės įvyko 2023-ųjų sausį Sakartvele, Kaukazo kalnuose. Tiksliau – prie Gergeti bažnyčios-vienuolyno 2170 metrų aukštyje, netoli Stepanacmindos mietelio, kuris geriau žinomas kaip Kazbegi.

„Turėjau mintį, kad noriu pasipiršti kažkur, kur įkvepia, ir greičiausiai ne Lietuvoje. Neseniai nusprendėme keliauti į Sakartvelą, ir žinojau, kad čia yra nuostabių kalnų, o jie užburia“, – tąkart portalui Žmonės.lt sakė M.Bendžius.

Paklaustas, ar ilgai tam ruošėsi, ar jau seniai kirbėjo mintis, kad metas žengti dar vieną žingsnį santykiuose, M.Bendžius pripažino, jog pamąstymų vis būdavo, bet jis tai neturėjo žiedo šalia, tai dar kokios nors nepalankios aplinkybės susiklostydavo. O šį kartą viskas buvo taip, kaip turi būti.

„Lipome į kalną, buvo vėjuota, bet aplink – nė vieno žmogaus – pasisekė! Rytas, Greta nieko neįtarė, paprašiau brolio, kad mus „nufotografuotų“, tada pasisukau, o Greta jau suprato ir pradėjo klausti, ką čia darau, priklaupiau... ir viskas jau vyko, kaip vyksta. Gal kada pasidalinsime ir vaizdo įrašu“, – šypsodamasis prisiminė aktorius ir pridūrė, kad jo mylimoji nė neįtarė, jog laukia tokia maloni staigmena.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė

Greta ir Mantas pažįstami apie devynerius metus, o pora – ilgiau nei penkerius.

„Tikrai buvo visko, bet kai išmokom išgirsti vienas kitą ir garsiai kalbėtis, viskas tapo daug paprasčiau“, – paklaustas apie iššūkius santykiuose, teigė muzikos atlikėjas.

Kad jųdviejų keliai susikirto, abu gali dėkoti tai pačiai profesijai – aktorystei.

„Mes su Greta buvome kursiokai Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, vaidybos studijose, vienas kitą puikiai pažinojome ir paskutiniaisiais studijų metais sugalvojome padraugauti rimčiau, taip ir tęsiasi iki šiol. Smagu, kai pamilsti žmogų jį puikiai pažinodamas, nebereikia klausinėti mėgstamiausios spalvos ir panašių dalykų“, – Žmonės.lt šypsodamasis sakė M.Bendžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas