Trečiadienio vakare G9 netrūko kviestinių svečių, tarp kurių – tinklaraštininkė, restoranų konsultantė Urtė Mikelevičiūtė, verslininkas Benediktas Gylys, socialinių tinklų įžymybė Naglis Bierancas, dainininkė Anžela Adomovič ir Žygimantas Gečas, dizaineris Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė, Simona Burbaitė, Simona Starkutė, Saugirdas Vaitulionis ir daugelis kitų.
Naujos gastronominės erdvės atidarymo akimirkos – galerijoje:
Naujoje gastronominėje erdvėje „Food Hall“ svečiai buvo vaišinami mini burgeriais su 9 dienas brandinta jautiena (pastrami), širdelės formos vafliais, vegetariškais ir veganiškais užkandžiais bei kitais specialiai atidarymui paruoštais patiekalais. Lankytojams buvo pasiūlyta ir speciali kavos kokteilių degustacija.
Restorano interjeras sukurtas steampunk stiliumi – bazalto lavos grindys, vario vamzdžio šviestuvai, atitvėrimai tarp minkštasuolių iš betono ir surūdijusios armatūros, odininko rankų darbo kėdės.
„Steampunk stilistika pasirinkta naudojant priešpriešos metodiką. Prekybos centras yra nuosaikus ir ramus, o „Food Hall“ – visai kitas pasaulis, kur daug detalių, mazgų, šviesos, muzikos. Tikimės, kad ši gastronominė erdvė taps nauju miesto traukos centru“, – sako architektų biuro „Performa“ architektas Valerijus Starkovskis.
Gastronominės erdvės interjerą jis kūrė kartu su architektais Gediminu Tiškumi, Haroldu Grigucevičiumi, o 3D vizualizacijas ruošė Andžej Šostak.