Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Violeta ir Vilius Tarasovai iškėlė griausmingą vakarėlį – sujungė dvi progas: paviešino romantišką šokį

Vasaros pabaiga atlikėjams Violetai ir Viliui Tarasovams ypatinga. Jiedu sujungė ir kartu atšventė net dvi svarbias progas – jau 17-ąsias vestuvių metines ir garbingą Violetos 50-metį.
Violeta ir Vilius Tarasovai
Violeta ir Vilius Tarasovai / Nerijus Kniūkštos nuotr. ir stop kadras

Rugpjūčio 25-ąją Violeta Tarasovienė minėjo savo 50-metį, kurį atšventė su mylimu vyru Viliumi ir artimais draugais. Kompanija taurę kėlė ir už 17-ąsias poros vestuvių metines. Šventės akimirkomis pora sutiko pasidalinti su Žmonės.lt skaitytojais.

„Atšventėm su trenksmu mūsų 17-ąsias vestuvių metines ir mano 50. Didelis ačiū „XIX Amžius“ restoranui už nuostabią šventę, puikų aptarnavimą, skanų maistą ir gražią aplinką“, – socialiniuose tinkluose rašė Violeta.

Atšventėm su trenksmu mūsų 17-ąsias vestuvių metines ir mano 50 🙂 Didelis ačiū "XIX Amžius" restoranui už nuostabią...

Posted by Violeta Tarasoviene on Friday, September 6, 2024

Žinomą porą internete sveikino gausus gerbėjų ir draugų būrys. Progos ištarti gerą žodį nepraleido ir televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

„Žydėk! Sveikinu!!!!“ – komentavo R.Mikelkevičiūtė.

Pasmalsauti, kaip atrodė Tarasovų šventė galima ir Viliaus įkeltame įraše, kuriame užfiksuotas romantiškas sutuoktinių šokis.

Prieš pat 50-ąjį gimtadienį V.Tarasovienė portalui Žmonės.lt sakė, kad paskutinį didelį „balių“ rengė prieš dešimt metų, todėl šiemet norėjosi atšvęsti.

„Paskutinį kartą didelį balių dariau prieš 10 metų, tad šįkart noriu atšvęsti!“ – kalbėjo atlikėja.

Taip pat skaitykite: Violetai Tarasovienei – 50-imt: prabangi vyro dovana ir kodėl dainuoja ten, kur atsisako kiti

V.Tarasovienė tą kartą prakalbo ir apie santykius su vyru Viliumi. Jiedu kartu dainuoja, sportuoja ir, žinoma, kartu gyvena, todėl daugeliui natūraliai kyla klausimas – ar nesinori kartais vienas nuo kito pailsėti?

Violeta ir Vilius Tarasovai su dukromis Gabriele ir Elinga bei jos draugu / Viganto Ovadnevo nuotr.
Violeta ir Vilius Tarasovai su dukromis Gabriele ir Elinga bei jos draugu / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Tikrai būna krizinių momentų, kai nenorime matyti vienas kito, tenka ir pasipykti. O pas ką to nebūna? Juk nesame šventieji. Visko gyvenime būna. Pas mus nebūna „nekalbadienių“. Negalime nekalbėti tris dienas, kaip kai kurios poros, bendraujame iš karto. Turbūt Vilius pasakytų, kad jis visad žengia pirmą žingsnį susitaikymo link, tačiau ir aš linkusi išsikalbėti, kodėl ir kas įvyko. Nesakyčiau, kad esu nuolaidi, bet mėgstu išsiaiškinti iš karto“, – Žmonės.lt sakė V.Tarasovienė.

Violeta ir Vilius Tarasovai – „Aš taip myliu“:

VIDEO: Violeta ir Vilius Tarasovai - Aš taip myliu

Primename, kad prieš porą metų, minėdami 15-ąsias santuokos metines, žymioji dainininkų pora paviešino ilgai nuo visuomenės akių saugotas akimirkas iš savo vestuvių dienos. Jausmingas akimirkas pora panaudojo savo vaizdo klipe „Aš taip myliu“.

„Esam tikri, kad tie kadrai – traškantys, kiek mirguliuojantys, bet labai tikri ir nuoširdūs, lyg geras, išlaikytas vynas – tik augina savo vertę“, – kalbėjo Vilius Tarasovas.

Taip pat primename, kad romantiški dainininkų santykiai į viešumą iškilo per iškilmingus „Radiocentro“ apdovanojimus. Tuomet Violeta, sakydama sveikinimo kalbą, girdint daugiatūkstantinei žiūrovų miniai rėžė: „Katine, aš tave myliu!“ Vilius pasakoja, kad išgirdus tokį viešą prisipažinimą net nutirpo kojos. Matyt, daugelis pamena, kad tuomet pora tapo žinomiausiais Lietuvos „katinais“.

Aukso žiedus Violeta ir Vilius Tarasovai sumainė 2007 metų rugpjūčio 31 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas