Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Mičiulienė: niekados nemeluokit vaikams. Jie jums to neatleis

Pamiršau, kaip atrodo draugė. Tai yra aš galiu užeiti į jos internetinį profilį ir pamatyti, kaip ji atrodė prieš šešerius metus per pusbrolio jubiliejų. Bet ten ji taip gražiai išdažyta ir nuotrauka apkrauta tokia filtrų krūva, kad aš tikrai išloščiau prieš melo detektorių, jei pasakyčiau, kad žiūriu į Jennifer Lopez.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / „Turiu fotoaparatą“ nuotr.

Mano jaunystės draugė niekada taip neatrodė, net kai jai buvo dvidešimt metų. O man gėda ir aš nerašau, kad man patinka ta jos nuotrauka. Nes kaip man gali patikti svetimo žmogaus nuotrauka, kuris sako, kad jis yra ne jis?

Balsą draugės atsimenu, nes telefonas neleidžia to pamiršti. Ypač šiuo metu turim laiko kalbėtis ir nepamiršti viena kitos. Kalbame, guodžiamės ir palaikome viena kitą.

Dabar jos problema – paauglys sūnus. Tai yra ne pats sūnus, o tai, kas dabar vyksta su juo. O su juo vyksta mokslai. Tai yra beveik nevyksta. Ji prašo pašnekėti su juo, kad jis pradėtų mokytis. Na, taip jau, taip jau. Pasenusi senos mamos draugė, nors ir normaliai pričiuožusi ir lyg sava, pradės auklėti jaunuolį, kad negražus tas, kuris nesimoko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas