Sandra juokėsi, kad būtų sunku ją įvardyti kaip gurmanę. Ji save laiko gero maisto mėgėja. Moteris prisipažino, kad mėgsta suktis virtuvėje ir tarp draugių yra pagarsėjusi kaip gera kulinarė.
„Mano specializacijai – salotos. Aišku, pačios salotos yra tik lapai, tačiau man patinka eksperimentuoti, gaminti padažus. Manau, kad jie ir atskleidžia patiekalo skonį. Pavyzdžiui, galima vienaip ar kitaip kepti mėsą, tačiau padažas yra tas komponentas, kuris suteiks ir atskleis patiekalo skonį“, – portalui Žmonės.lt pasakojo S.Chlevickaitė.
Šiuo metu grožio salone neseniai įsidarbinusi Sandra teigė, kad turi labai daug mėgstamų patiekalų, todėl vienintelio negalėtų iškirti. „Įdomu tai, kad niekada per savo gyvenimą nesu gaminusi pagal receptą. Esu iš tų moterų, kurios prideda kažką savo. Mėgstu eksperimentuoti“, – atviravo S.Chlevickaitė.
Sandra taip pat prisipažino, kad nėra saldumynų mėgėja, todėl konditerijos gaminių ji negamina. „Na, vaikai lieka nuskriausti, bet.. Jų desertas būna varškė su uogiene. Dar turiu obuolių pyrago receptą, tai kai būna sezonas obuolių, vaikus palepinu juo“, – pasakojo dviejų vaikų mama.
Įvertinti atsinaujinusio baro meniu, kurį kūrė įvairių šalių virtuvių įkvėptas „Stiklių“ virtuvės meistras ir baro bendraturtis Romas Zakarevičius, taip pat atvyko Rasa Arlauskienė, Mantas Petruškevičius, Vita Jakutienė, Skaistė Steikūnaitė, Mindaugas Jankauskas, Nerijus Juška ir daug kitų žinomų žmonių. Kol Romas pristatinėjo šiltojo sezono meniu, kiti viešbučio ir restorano „Stikliai“ bendraturčiai Anna ir Aleksandras Ciupijai šiltai pasitiko svečius ir šnekučiavosi su jais.