Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vytaro Radzevičiaus fermoje – rimti pokyčiai: „Žmona apie tai nieko nežino“

Keliautojas, kulinaras, o dabar ir kaimo gyvenimo entuziastas Vytaras Radzevičius vėl stebina. Gyvenimas sodyboje toli gražu nėra tik rami idilė – Vytarui tenka spręsti netikėtas problemas ir kovoti su nekviestais svečiais. Tačiau, kaip visuomet, jis rado laiko ne tik darbams, bet ir kūrybiškiems projektams, apie kuriuos žmona dar nežino...
Vytaras Radzevičius, Laisvė Radzevičienė
Vytaras Radzevičius, Laisvė Radzevičienė / TV3 nuotr.

Praėjusioje „Vytaro fermos“ laidoje V.Radzevičiaus dėmesį patraukė... žiurkės. Po nesėkmingos kovos su šiais kenkėjais, Vytaras šįkart nusprendė pasitelkti „sunkiosios artilerijos“ metodus, rašoma TV3 televizijos pranešime spaudai.

„Žiurkės apniko mūsų vištidę. Yra viena ar dvi motininės žiurkės, kurios sukelia tikrą chaosą. Tad šiame žiurkių kare bandysime pritaikyti naują metodą“, – dalijosi jis.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Šioje kovoje ypač padėjo kūrybiškos žinomo vyro mintys.

„Galvoju, jeigu jau tiek žiurkių sugausiu, kodėl gi nepadarius žiurkių zoologijos sodo? Juk pasaulyje tokio dar nėra!“ – juokavo jis.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Tiesa, Vytaras ne tik aktyviai rūpinasi savo ūkiu ir gyvenimo kaime iššūkiais, bet ir randa laiko pramogoms. Jis apsilankė bagažinių turgelyje, kuriame, anot jo, galima rasti visko: nuo sendaikčių iki rankų darbo dirbinių ar maisto produktų.

„Bagažinių turgelyje gali ne tik apsipirkti, bet ir tiesiog maloniai praleisti laiką. Tai – vieta bendruomenei susiburti ir pabendrauti“, – teigė Vytaras.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Vytaras nusprendė kelis daiktus čia parduoti ir pats. Nors iš pradžių galvojo atsikratyti nebenaudojamų ekspedicijų palapinių, galiausiai persigalvojo. Netikėtai atradęs 2 dėžes savo paties parašytų knygų, bagažinių turgelio pirkėjams jis nusprendė pasiūlyti jas.

„Tai – mano autorinis darbas. Kaip kalvis nukala žarsteklį, taip aš parašiau knygą“, – sakė Vytaras.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Žinomam vyrui niekuomet nestinga idėjų, tad ir šįkart jis griebėsi naujų projektų. Nors sodybos darbai reikalauja daug dėmesio, jis visada ieško būdų, kaip ir dar labiau tobulinti savo ūkį ir sukurti čia ką nors naujo. Šiemet Vytaras nusprendė pakeisti profilį ir iš gyvulių augintojo tapti paukščių augintoju. Galbūt laikas fermą papildyti naujais gyventojais?!

„Tikiuosi suprantate, kad Laisvė apie tai nieko nežino“, – juokėsi Vytaras, kalbėdamas apie savo naujausią sumanymą.

Tiesa, V.Radzevičius neslėpė – žmonos reakcijos jis visuomet prisibijo.

„Jos reakciją matau jau dabar... kvapas blogas, garsas per didelis. Taip ir bus, viską į priekį jau numatau!“ – pridėjo jis.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Vytaras savo pavyzdžiu įrodo, kad kaimo gyvenimas gali būti ne tik pilnas darbų, bet ir kupinas netikėtų idėjų bei kūrybingumo. Jo kelias – nuo žiurkių gaudymo iki paukščių auginimo – yra tik dalis istorijos apie tai, kaip svarbu matyti galimybes ten, kur kiti jų galbūt nepastebi.

„Vytaro ferma“ – šeštadieniais, 10.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas