Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„X Faktoriaus“ teisėjus sužavėjo gražuolė Iveta iš Molėtų: „Esi tai, ko ieškome“

Penktojo „X Faktoriaus“ sezono dalyvė Iveta Svilainytė turi visas galimybes tapti Lietuvos šou verslo pažiba. Puikios išvaizdos ir nuostabaus balso mergina sužavėjo projekto teisėjus.
Iveta Svilainytė
Iveta Svilainytė / TV3 nuotr.

Šviesiaplaukė į TV3 projektą atvyko iš Molėtų. Gimtajame mieste mergina dainuoja mokyklos renginiuose. Mergina savo, kad į „X Faktorių“ atvyko todėl, kad negali gyventi be muzikos. Įstabaus balso savininkė tikina, kad dainuoti niekur nesimokė. Jos gabumai – tai Dievo dovana.

„Daug kas sako, kad mano balse jaučiasi smėlis, kas yra unikalu. Manau, kad tai yra įgimta“, – šypsosi 18-metė molėtiškė.

Mergina neturi nei brolių, nei seserų. Gal todėl jai atiteko visos geriausios tėvų savybės? „Niekada nenorėjau turėti nei brolių, nei sesių. Turiu daug draugų, geriausią draugę nuo pat vaikystės, kuri man yra kaip sesė“, – jau sekmadienį 19.30 val. pasakos Iveta.

TV3 nuotr./Iveta Svilainytė
TV3 nuotr./Iveta Svilainytė

Pasakodama apie save, Iveta paatviraus, kad jos svajonė – dalyvauti šiame projekte ir tapti garsia atlikėja. „Po dešimties metų labai norėčiau būti žinoma dainininke. Labai sunku pasakyti, kas aš būsiu, bet tikiuosi, kad būsiu žinoma“, – į kamerą šypsosi gražuolė.

Scenoje mergina atliks Drake dainą „One Dance“. Tiesa, Iveta labai jaudinsis prieš savo pasirodymą.

„Tu esi tai, ko mes ieškome. Modernu, gražu, išraiškinga. Viskas yra tavyje. Fantastika“, – po merginos pasirodymo sakys Saulius Urbonavičius-Samas.

„Jei net nebūtumei pasakiusi, kad esi iš Molėtų, aš iš karto įsivaizdavau, kad esi gamtos vaikas šnabždančiu balsu ir ilgais plaukais“, – gražių žodžių negailės Marijonas Mikutavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas