Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„X Faktoriuje“ dalyvauja Ištvano Kviko sūnus Michailas: „Tėvas nenori, kad būčiau dainininkas“

Sekmadienį žiūrovai turės galimybę stebėti muzikos šou „X Faktorius“. Antrojoje projekto laidoje - romų dainininko Ištvano Kviko sūnus Michailas. Jis į sceną žengė kartu su savo pusbroliu Nikita. Vilniuje gyvenantys romai atliko prieš keletą metų itin populiarų kūrinį – Lucenzo Feat. Don Omar dainą „Danza Kuduro“.
Michailas Kvikas
Michailas Kvikas / TV3 nuotr.

Vaikinai į „X Faktoriaus“ sceną lipo besišypsodami. Tačiau realybė yra visai kitokia. Michailas atviravo – jo tėvas, grupės „Sare Roma“ lyderis, yra nusiteikęs prieš tai, kad sūnus dainuotų.

„Dėl to buvo labai daug konfliktų. Kai groju, visada prašau, kad tėvas pasižiūrėtų, ar teisingai groju. Tačiau net kada aš groju gerai, jis vis tiek sako, kad blogai“, – sakė vaikinas.

Priežastis labai rimta – dainininkas bijo dėl savo sūnaus ateities. „Demokratija yra gerai, bet vis tiek šeimoje turi būti tvarka. Čia yra labai rizikingas dalykas, nes kai esi muzikantas, ateina šlovė, žmonės prašo autografų. Gali kartais ir pabūti ilgiau kažkur, o gal net namie nenakvoti. Juk muzikantus visi myli“, – priežastis, kodėl nesiūlo sūnui rinktis dainininko profesijos, vardino I.Kvikas.

TV3 nuotr./Michailas Kvikas ir Nikita Kvikas
TV3 nuotr./Michailas Kvikas ir Nikita Kvikas

Michailas kartu su savimi pakvietė dainuoti ir pusbrolį Nikitą, tačiau pritarimo ir jis nesulaukė. „Tėvas man visai neleido dainuoti. Kartais net sakydavo, kad išeičiau iš namų, sakė, kad su daina aš niekur nenueisiu, nebus ateities“, – atvirai apie tėvo požiūrį į dainavimą kalbėjo vaikinas.

Niekam ne paslaptis, kad romų šeimose taisyklės yra labai griežtos. Tėvo žodis šeimoje yra paskutinis. „Turime savo versliuką, jį reikia prižiūrėti. Yra sesės, mama, kurias reikia prižiūrėti, kai tėvas koncertuoja. O jis įsivaizduoja, kad bus muzikantas“, – atvirai kalbėjo I.Kvikas.

TV3 nuotr./Michailas Kvikas ir Nikita Kvikas
TV3 nuotr./Michailas Kvikas ir Nikita Kvikas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas