Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis bičiulius pakvietė į saldžią ir madingą Kalėdų šventę

Šeštadienį, lapkričio 26-ąją, verslininkas Žilvinas Grigaitis kartu su dizaino namais „Zoraza“ pakvietė bičiulius į ankstyvą Kalėdų vakarėlį.
Žilvinas Grigaitis su D.Urbonavičiūtės kolekcijos modeliais
Renginio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Paragauti saldžių vaišių ir pamatyti dizainerės Daivos Urbonavičiūtės kolekciją „Matrioškos, Kalėdos ir desertas“ susirinko ambasadų atstovai bei verslininko bičiuliai. Spalvingos kolekcijos modeliais restorane „Steakhouse Hazienda“ grožėjosi aktorė Eglė Jackaitė, verslininkė Birutė Vizgirdienė, viešbučio ir restorano „Mabre Residence Hotel“ savininkė Rasa Martens, televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė, mados namų „Cantas“ vadovė Jolanta Mikalajūnienė ir kiti garbūs svečiai.

„Svečiai galėjo pamatyti dalį mano šios žiemos kolekcijos „Matrioškos, Kalėdos ir desertas“ modelių, 12 komplektų. Gražu, linksma, spalvota. Kai žiema tokia niūri, norisi, kad ji būtų gyvesnė“, – šypsojosi D.Urbonavičiūtė. Jos teigimu, visą kolekciją sudaro 30 modelių, tačiau dalis jų išperkami dar nė nespėjus pristatyti.

„Man labai patinka matrioškos, mano vaikas mėgsta su jomis žaisti“, – šypsojosi D.Urbanavičiūtė.

Pasak dizainerės, ją įkvėpė Rusijos moterų mados – sabalų kailiai, žiemą mėgstama prabanga. „Kolekcija nėra apie ideologiją, ji – apie rusų kultūrą. Man tai gražu ir nėra svetima. Turiu rusiško kraujo, kaip ir lenkiško, lietuviško. Man labai patinka matrioškos, mano vaikas mėgsta su jomis žaisti“, – šypsojosi D.Urbonavičiūtė. Ji tikino pati mados tendencijų nesekanti ir šią žiemą metanti iššūkį niūrumui. „Mano tendencijos – spalvotos suknelės, lengvos, iš vilnos su šilku, puoštos nėriniais, tunikos iki kelių ir, aišku, kailiniai, padidinti pečiai. Kailių ir trikotažo deriniai“, – sakė dizainerė.

Nuolat keliaujantis Ž.Grigaitis tikino į Lietuvą grįžęs tik savaitei, būtent todėl ir šventė surengta tokia ankstyva. „Buvau Amerikoje, Karibuose, po savaitės vėl išvykstu už Atlanto. Važiuoju studijuoti, manau, kad tai bus rimtas mano karjeros posūkis. Važiuosiu į Palm Springsą, teks bendrauti su vienu iš pasaulio lyderių apmokymų srityje, bet daugiau apie mokslus nenoriu pasakoti“, – sakė gerai nusiteikęs verslininkas. Jis pasakojo norėjęs surengti lengvą ir saldų renginį, kurio metu nebūtų įtampos ir pasimirštų rūpesčiai.

„Aš nesu popsinis žmogus. Kiti gali galvoti ką nori, pakviečiau tuos, kas mane gerbia, kas su manimi bendrauja. Aišku, kai kurie mieli man žmonės negalėjo atvykti, bet šventė pavyko tokia, kokios norėjau. Pats labai mėgstu saldumynus, ledus. Svečiams pasiūlėme prabangių šveicariškų saldainių, vietoje gamintų saldumynų. Žinau, tai nėra gerai, bet mėgstu paskanauti šokolado“, – pasakojo Ž.Grigaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos