Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis pasidovanojo gimtadieninę fotosesiją: įsiamžino su tituluotu čempionu

Šiais metais tradiciškai verslininkas, verslo konsultantas, žinomo prancūzų ženklo ambasadorius, „Ž Jewellery“ kolekcijos kūrėjas ir savininkas Žilvinas Grigaitis prieš 54-ąjį gimtadienį pasidovanojo fotosesiją – įsiamžino su tituluotu čempionu, daugkartiniu šunų parodų laimėtoju ir prizininku, nuostabaus grožio afganų kurtų veislės šunimi Bo.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Raimundo Alešiūno nuotr.

„Kai pirmą kartą Palangoje pamačiau šį gražuolį, negalėjau nuo jo atitraukti akių. Jis yra iš labai seno ir žinomo Vokietijos veislyno Agha Djaris. Jis dar labai jaunas, vos 22 mėnesių, tačiau veržlus ir be konkurencijos laimėjęs daugelį šunų parodų. Bo tikrai įkvėpė mane būti kovotoju. Žiūrėdamas į jį galvojau, nesvarbu, kiek tau metų, nesvarbu, ką gyvenime pasiekei ar kaip atrodai. Svarbiausia – eiti į priekį ir galvoti tik apie tai, kas bus rytoj. Kad ir kaip kartais skaudu, kad ir kaip širdyje būtų liūdna, turime stotis ir eiti į priekį“, – sako Ž.Grigaitis.

Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis

Tikrąją gimtadienio dieną – rugpjūčio 30-ąją – Ž.Grigaitis praleido Paryžiuje, tradiciškai Mulen Ruže pakeldamas šampano taurę. Šiuo metu verslininkas yra išskridęs į Niujorką – vieno žinomo prekių ženklo kolekcijos pristatymą ir mados namų atidarymą.

Spalio pradžioje Ž.Grigaitis planuoja švęsti savo gimtadienį pristatydamas autorinę papuošalų „Ž Jewellery“ kolekciją. Ją padeda kurti dizainerė Irina MyMy, papuošalams naudojamos lietuviškos medžiagos – gintaras ir tūkstančio metų senumo ąžuolas. „Su daugeliu draugų ir bičiulių susitiksime spalio pradžioje. Vasara – atostogų metas, todėl mažai su kuo matausi. O ruduo – pats geriausias laikas susitikti ir paminėti mano gimtadienį. Taip pat turėsiu dar vieną ypatingą progą, kurią norėsiu visiems pristatyti ir drauge pasidžiaugti“, – sakė verslininkas, jau tradiciškai savo gimtadienį švenčiantis rudenį, mėnesiu, o kartais ir dar vėliau.

Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis

Paklaustas, kokie jam buvo praėję metai, Ž.Grigaitis džiaugiasi, kad jie buvo kaip niekada geri.

„Apkeliavau pasaulį pirma klase, buvau išskirtinėje kelionėje Tailande. Netrūko įvairių iššūkių, tačiau reziumuodamas galiu pasakyti, kad metai buvo puikūs. Įdomu, kokie bus ateinantys, – kuo nustebins ir ką man atneš“, – svajingai svarstė Ž.Grigaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas