Taip jis atsiliepė apie vyriausiojo virėjo Artūro Januškevičiaus šedevrą – karamelizuotų triušio kepenėlių ir šokolado ledus, pagardintus mėtų šerbetu bei naminiu braškių džemu.
Gurmaniškoje vakarienėje, kurią inicijavo žurnalas „Geras skonis“, dalyvavo Viktorija Mauručaitė, Artūras Butkevičius, Viktorija Vaičaitė, grupės „16 Hz“ nariai, Gediminas Juodeika, Neringa Mažeikienė, Rigonda Užpalevičienė, krepšininkas Giedrius Gustas su žmona Dovile, Liveta ir Petras Kazlauskai bei kiti.
„Iš pradžių neišdrįsau paragauti deserto, bet greta sėdėjusieji įkalbėjo. Ir... patiko!“ – neslėpė L.Kazlauskienė.
„Bravo“ – tokie šūksniai girdėjosi ne nuo vieno staliuko, kuomet, pasibaigus puotai, svečiams prisistatė „Daugirdo“ virtuvės meistrų komanda.
Kadangi šįmet Kauno senamiestyje esančio viešbučio terasa bus gurmaniška, ruošiant jos meniu iš šefų laukta netikėtų ir ypatingų sprendimų.
„Desertą siūliau kurti iš antienos, bet Artūro idėja dėl triušio kepenėlių ir ledų derinio manąją nugalėjo“, – sakė virtuvės šefė Janina Galubavičienė.
Vakaro metu svečiai vaišinti sūdyta parūkyta antienos filė ąžuolo dūmuose, „grill“ ridikėliais, svieste kepintais juodaisiais lęšiais, rūkyta fritata, triušienos ir antienos kremais, riebiųjų žąsų kepenėlių puta, sausai brandintos jautienos mentės didkepsniu bei daugybe kitų valgių gamybos žinovų paruoštų sprendimų.