Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomi svečiai rinkosi į „nurautą“ premjerą: stebėjo trijų draugų su negalia meilės nuotykius

Ketvirtadienio vakarą įvyko „Domino“ teatro nurautos komedijos „Be stabdžių“ premjeros renginys. Į jį rinkosi būrys garsių svečių.

Spalio 17-osios vakarą „Domino“ teatras pristatė pirmąją sezono premjerą, nurautą komediją „Be stabdžių“, kurioje trys draugai su negalia – aklasis, kurčiasis ir nebylys – leidžiasi į didžiausią meilės nuotykį.

Premjera įvertinti atvyko Rimvydas Širvinskas, Jolanta Svirnelytė, Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi, Asta Stašaitytė, Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Karolis Murauskas, Ramūnas Zilnys, Deividas Alejūnas, Neringa Mažeikienė, Vaida Genytė ir kiti.

Fotogalerija:

Iš koto verčianti komedija „Be stabdžių” pasakoja apie tris geriausius draugus su negalia – neregį Aleksą, kurčiąjį Denį ir nebylį Beną – kurie teatro scenoje atgaivina žymųjį trejų šimpanzių aforizmą „nematau, negirdžiu ir nesakau”, atkeliavusį iš japonų kultūros.

Trijulė svajoja apie paprastus santykius su moterimis, tačiau, dėl savo negalios, tenkinasi tik prostitučių draugija. Visgi vieną dieną, pavargę nuo tokio gyvenimo, vyrai nusprendžia, jog taip elgtis daugiau nebegalima ir pradeda regzti planą, kurio dėka įgyvendintų svajonę.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Komedijos „Be stabdžių“ premjeros renginys
Lukas Balandis / BNS nuotr./Komedijos „Be stabdžių“ premjeros renginys

Vyrai sukuria savo pažinčių portalą ir nusprendžia leistis į pasimatymą su trejomis jame užsiregistravusiomis moterimis – gražuole Andželika, išsiblaškiusia Lėja ir pareigūne Džiuli. Draugai nenori išsiduoti merginoms, jog turi negalią, todėl sukuria planą, kaip Aleksas galėtų „matyti“, Denis – „girdėti“, o Benas – „kalbėti“. Taip pasimatymai tampa tikru chaosu.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Komedijos „Be stabdžių“ premjeros renginys
Lukas Balandis / BNS nuotr./Komedijos „Be stabdžių“ premjeros renginys

„Be stabdžių” spektaklio vyrų trijulę įkūnija aktoriai Eimutis Kvoščiauskas, Dovydas Stončius, Rokas Petrauskas, Deividas Breivė, Zigmantas Baranauskas ir „Domino” teatro scenoje debiutuojantis Andrius Gaučas, o žaviųjų damų vaidmenis atlieka Edita Užaitė, Sandra Daukšaitė – Petrulėnė, Justina Nemanytė bei Akvilė Vitkūnaitė.

Spektaklį režisavo ilgus metus Varšuvos Komedijos teatre dirbęs Tomaszas Dutkiewiczius, scenografiją kūrė Wojtekas Stefaniakas.

Spektaklio „Be stabdžių“ premjera nuo spalio 17 dienos visoje Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito