ZIP FM krikštynos: Timūras melžė ožką, Titas pasirodė su nuogu užpakaliu

Timūras melžė ožką, Titas lauko kavinės klientus aptarnavo nuogu užpakaliu, Ieva tapo miltų karaliene. Gedas neteko plaukų, Eglė buvo priklijuota prie automobilio, o Haris – apmėtytas kiaušiniais. Taip atrodė liepos 1 dieną 16-ąjį gimtadienį švenčiančios radijo stoties ZIP FM laidų vedėjų krikštynos.
ZIP FM krikštynos
ZIP FM krikštynos / Dangės Rulevičiūtės nuotr.

Jos buvo įvadas į ZIP FM vasaros sezoną Palangoje, kurio šūkis – „Čia rimtai nebūna“.

Iš šiuo metu ZIP FM dirbančių laidų vedėjų nei vienas nebuvo patyręs vyresnių kolegų krikšto. Net Titas Motuzas, šioje radijo stotyje dirbantis 8 metus. Būtent jis, nuogu užpakaliu aptarnavęs „Radailių dvaro“ lauko kavinės lankytojus, tapo pirmuoju oficialiai pakrikštytu ZIP FM laidų vedėju.

„Nekrikštai prie pulto? Daugiau to nebus. Seniai kažko tokio reikėjo. Žaibai nebetrankys į mūsų siųstuvus, liežuvis nebesipins, reitingai nebesvyruos. Parodyti visai gerai atrodantį užpakalį – tai mažiausiai ką galiu padaryti dėl savęs, savo kolegų ir darbdavių“, – po užduoties juokėsi Titas.

ZIP FM programų direktorę Ievą Kakariekaitę kolegos išmaudė kibiru vandens, o netrukus apipylė dviem maišais miltų.

„Po ceremonijos jaučiausi kaip didelis nekeptas vaikščiojantis blynas su džiūstančiais krašteliais. Suknelė pašvietus saulei sukietėjo per kelias minutes, šukuosena tapo neiššukuojama. Matyt, nuo bendradarbių atsiėmiau už visus ZIP‘e praleistus metus“, – pasakojo geras dvi valandas po krikšto duše praleidusi I.Kakariekaitė.

ZIP FM krikštynos – galerijoje:

Iš Gedo Saročkos radijo stoties kolektyvas velnius išvarė per galvą. Dvi dienos iki krikštynų pas barberius apkirptas ZIP FM ryto laidos vedėjas Radailiuose buvo nuskustas nuliniu plaukų mašinėlės numeriu.

„Pasimėgavo visi. Pradžioje išskuto grifką, vėliau – adidas linijas, pereinančias į Gediminaičių stulpus. Darbą švariai nuskusdama galvą užbaigė Eglė Jurgaitytė. Ačiū jai, kad pagreitino pabaigą. Bet patys matot, įdegęs veidas ir balta viršugalvio oda atrodo blogiau nei Tito užpakalis“, – nuotaikos nestokojo G.Saročka.

Dangės Rulevičiūtės nuotr./ZIP FM krikštynos
Dangės Rulevičiūtės nuotr./ZIP FM krikštynos

Lengviausiai improvizuotoje šventėje prasisuko Timūras Augucevičius ir Eglė Jurgaitytė. Pirmasis, pasak jo, tiesiog išpildė seną svajonę, šalia dvaro pasigavęs ožką ir ją kaip reikiant pamelžęs. Antroji buvo pagauta ir su visais rūbais įmesta į baseiną.

Visą dieną Radailiuose, netoli Palangos, vykusioje šventėje buvo pakrikštyti 9 iš 10 radijo laidų vedėjų. Nuo veiksmo išsisuko tik youtuberis Paul de Miko, šventėje nedalyvavęs dėl „skrandžio sutrikimų“.

Į Palangą išvykęs ZIP FM iš vasaros sostinės transliuos visą liepos mėnesį. Iš Vilniaus persikėlusią radijo studiją galima aplankyti užsukus į „Meilės terasą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas