Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždės, paženklintos etikete (papildyta gegužės 21 d.)

Populiarumas turi savo kainą – įžymiems žmonėms klijuojamos įvairiausios etiketės. Dažniausiai garsenybėms klijuojami neigiami epitetai, kurių jie stengiasi kaip įmanydami atsikratyti. Yra ir tokių etikečių, kurios prilimpa kone visam gyvenimui.
Aida Žiliūtė
Aida Žiliūtė / V. Ovadnevo nuotr.

Aida Žiliūtė (31)
Aferistė

Savo buvusios globotinės Indrės Zaleckytės-Indrayos (26) viešumoje apkaltina 30 tūkstančių litų pasisavinimu vadybininkė A. Žiliūtė nusprendė, kad geriausia jai bus apie susiklosčiusią padėtį nieko nekalbėti. Moteris nediskutavo apie galimą vagystę nei su Indraya, nei su žurnalistais ir dėl to netrukus buvo išvadinta aferiste. Tačiau net ir aplinkinių raginimai ir spaudimas spręsti iškilusią problemą nesuminkštino Aidos širdies. Mūsų žiniomis, moteris iki šiol ignoruoja buvusią globotinę ir nesiruošia grąžinti jai pinigų.

V. Ovadnevo nuotr./Marijonas Mikutavičius
V. Ovadnevo nuotr./Marijonas Mikutavičius

Marijonas Mikutavičius (40)
Svajonių jaunikis per prievartą

Turbūt sutiksite, kad kai tariamas muzikos kūrėjo ir atlikėjo, laidų vedėjo M. Mikutavičiaus vardas, nejučia norisi pridėti – svajonių jaunikis. Ši etiketė prie vyro taip smarkiai prilipo, jog Marijonas negali jos atsikratyti daug metų, kad ir kaip to norėtų.
„Perduodu svajonių jaunikio titulą“, – ne kartą viešai yra sakęs Marijonas, tačiau šie jo žodžiai taip ir lieka neišgirsti. Matyt, dėl savo talento ir smagaus būdo vyras bus vadinamas svajonių jaunikaičiu iki paskutinės gyvenimo dienos. Nebent... vėl ryšis vestuvėms!

G. Žilinsko nuotr./Oksana Pikul
G. Žilinsko nuotr./Oksana Pikul

Oksana Pikul (27)
Barakuda

Nors oficialiai grupės „Olialia pupytės“ narė O. Pikul per pastaruosius kelerius metus turėjo kelis gyvenimo draugus, gerbėjai ir žiniasklaida dainininkę ėmė vadinti barakuda. Daugelis taip pradėjo daryti sužinoję, kad Oksana turi prabangų būstą prestižiniame sostinės rajone ir naujutėlaitį kelis šimtus tūkstančių litų kainuojantį automobilį. Tiesa, ir butą, ir automobilį jai padovanojo buvęs draugas, tačiau čia mergina neįžvelgia nieko bloga, juk draugystė nebuvo vienadienė.
Kaltinimus esą ją išlaiko turtingi ponai Oksana visuomet neigia. „Nesu barakuda, pragyvenimui užsidirbu pati“, – ne kartą yra sakiusi mergina.

V. Ovadnevo nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
V. Ovadnevo nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Agnė Jagelavičiūtė (30)
Garsiausia šalies bedarbė

Taip dažnai žiniasklaidoje pavadinama kadaise televizijos laidas vedusi, o dabar Vilniaus dailės akademijoje studijuojanti A. Jagelavičiūtė. Moteris ir pati neslepia, kad kol kas ją išlaiko jos mama Nijolė (dabar dirbanti Vilniaus miesto savivaldybėje – aut. past.), kuriai duoklę Agnė žada atiduoti vėliau, kai taps garsia dailininke.
Kalbėdama apie vyro ir moters santykius, Agnė vienoje televizijos laidoje pasakė: „Aš noriu, kad vyras vadovautų tiek mokėdamas restorane, tiek lovoje.“ Į tokius moters žodžius tąsyk audringai sureagavo šalia buvęs dainininkas Edmundas Štenger-Mundis (38). „Meilė svarbiau už pinigus, bet pinigus mylėti maloniau“, – tokią repliką A. Jagelavičiūtei skyrė vyras.

G. Žilinsko nuotr./Aušra Šukytė
G. Žilinsko nuotr./Aušra Šukytė

Aušra Šukytė (32)
Mergina, kuriai reikia silikoninės krūtinės

Sėkmingai sukurtas personažas turi ir teigiamos, ir neigiamos įtakos aktoriaus tolesnei karjerai. Daugeliui smagu, kai dėl įtaigiai perteikto herojaus vėliau sulaukiama gerų pasiūlymų, tačiau apmaudu, kai tave pažįsta tik kaip vienos juostos personažą. Taip nutiko aktorei A. Šukytei. Kultiniame lietuviškame filme „Zero 2“ ji suvaidino kvailoką merginą, kurios pagrindinis gyvenimo siekis – silikoninė krūtinė.
„Nupirk man papus. Aš noriu papų“, – šios frazės iš filmo išpopuliarino aktorę, tačiau prilipdė jai tuštutės etiketę.

G. Skaraitienės nuotr./Svetlana Pronina
G. Skaraitienės nuotr./Svetlana Pronina

Svetlana Pronina (50)
Vakarėlių siela

Kur pasirodo ekstravagantiškais apdarais garsėjanti advokatė S. Pronina, visas dėmesys akimirksniu atitenka jai. Efektinga moteris ne kartą įrodė, jog moka linksmintis taip, kad net sienos dreba. Štai pernai vykusiame TV3 televizijos vakarėlyje advokatė taip įsiaudrino, kad nulūžus vienam bato kulniukui, ji pati nulaužė kitą, sviedė juos abu į šalis ir šoko toliau. Tam nesutrukdė nei solidus S. Proninos amžius, nei iš dangaus pasipylęs lietus, nei tai, jog tuo metu buvo jau gūdi naktis.
Moteris pelnytai gali būti vadinama viena iš garsiausių Lietuvos pramogų pasaulio vakarėlių sielų, o jos išvaizda, įdegis ir elgesys yra nuolat aptarinėjami žiniasklaidoje.

V. Ovadnevo nuotr./Irma Jurgelevičiūtė
V. Ovadnevo nuotr./Irma Jurgelevičiūtė

Irma Jurgelevičiūtė (38)
Vagilka

„Įtariamieji yra nekalti, kol teismas neįrodė jų kaltės“, – taip skelbia nekaltumo prezumpcija. Nors yra mažai abejojančių, kad vagystėmis iš bendražygių kaltinta dainininkė I. Jurgelevičiūtė iš tiesų jokių svetimų daiktų nepasisavino, muzikantę visuomenė jau pasmerkė nesulaukusi teismo verdikto. Viešumoje Irma jau kurį laiką vadinama vagilka, kleptomane. Galbūt liaudies teismas atlikėjai yra skaudesnis nei oficialusis?

V. Ovadnevo nuotr./Grupė „Pinup Girls“
V. Ovadnevo nuotr./Grupė „Pinup Girls“

„Pinup Girls“
Pramogų pasaulio akiplėšos

Prieš porą mėnesių debiutavusi merginų grupė „Pinup Girls“ savo pasirodymais televizijos laidų filmavimuose jau kelis kartus sukėlė sujudimą. Paskutinį kartą visos trys grupės narės apsirengė marškinėlius su skandalingais užrašais „Mes nužudėm O. Bin Ladeną“ ir „Mes norime nužudyti Mią“. Pastarąjį užrašą seksualiosios scenos debiutantės pakomentavo lakoniškai.
„Taip mes tik reklamuojame nelabai didelių reitingų sulaukusį serialą apie Mią. Norime jai padėti“, – sako provokatorės, kurios po šio akibrokšto pakrikštytos pramogų pasaulio akiplėšomis.

V. Ovadnevo nuotr./Liepa Mondeikaitė
V. Ovadnevo nuotr./Liepa Mondeikaitė

Liepa Mondeikaitė (21)
Šeimų ardytoja

Nepraėjo nė metai, kai jaunoji dainininkė Liepa pradėjo dainuoti Lietuvos popmuzikos padangėje, tačiau ji jau pelnė įvairių epitetų. Bene skaudžiausia muzikantei buvo, kai ją ėmė viešai vadinti savo bičiulių Juozo Liesio (37) ir Deivydo Zvonkaus (33) skyrybų priežastimi.
„Aš nesu šeimų ardytoja“, – dar visai neseniai žurnalui „Privatu! + TV Gidas“ tvirtino L. Mondeikaitė. Mergina sako, kad tokie jai nepelnytai skirti epitetai skaudina tiek ją, tiek jos šeimą. Muzikantė tikina, kad negalėtų pradėti santykių su vyru, kuris yra užimtas.

V. Ovadnevo nuotr./Marius Gelažnikas
V. Ovadnevo nuotr./Marius Gelažnikas

Marius Gelažnikas (43)
Klastočių pardavėjas

Nemalonumų pastaraisiais metais kamuojamas sostinės verslininkas M. Gelažnikas prieš porą mėnesių papuolė į nepavydėtiną situaciją. Policijos pareigūnai, patikrinę garsiąją Mariaus drabužių parduotuvę, nustatė, kad joje esą pardavinėjamos klastotės. Žinia netruko apskrieti visą Lietuvą, o M. Gelažnikas imtas vadinti klastočių pardavėju. Marius iki šiol sako, kad yra nekaltas, o galimai suklastotos prekės jo parduotuvėje atsidūrė per klaidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai