Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių išpažintis: dešimtys injekcijų, plastinės operacijos ir net bulimija

„Kodėl turiu būti toks, koks esu, jei galiu būti toks, koks noriu“ – klausė Rūta Mikelkevičiūtė. Ne paslaptis, kad žinomi žmonės dažnai savo išvaizdą koreguoja plastinėmis operacijomis ir injekcijomis, o kai kurie stengdamiesi dėl grožio net suserga bulimija.
Skaiva Jasevičiūtė, Ingrida Toleikytė
Skaiva Jasevičiūtė, Ingrida Toleikytė / Asmeninio albumo, 15min nuotr.

Marius Šakys, kuris numetė daugiau nei 50 kg, anksčiau kentė baisias patyčias ir net buvo sumuštas. „Visuomet mėgau pavalgyti, o labiausiai mėgau ledus, galėdavau sukimšti po penkias porcijas iš eilės. Tačiau kai svarstyklės parodė 120 kilogramų, man buvo šokas“, – sako LNK pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ dalyvis Marius.

Vaikinas išmetė visą nesveiką maistą ir savo pastangomis numetė per 50 kilogramų. Tačiau po staigaus svorio kritimo liko gausybė perteklinės odos, todėl Marius jau du kartus ryžosi gultis ant operacinio stalo. Per pirmą operaciją jam buvo pašalintas odos perteklius pilvo srityje, o per antrąją – pašalintas odos perteklius ir pakelta krūtinė. „Esu išsikėlęs tikslą ir noriu tapti modeliu“, – ambicijų neslepia kadaise patyčias patyręs vyras.

Pranešime spaudai rašoma, kad kita laidos dalyvė, dainininkė ir aktorė Ingrida Toleikytė atvirai papasakojo istoriją, kaip grožio paieškos ją privedė iki bulimijos.

„Man buvo 20 metų, o aš dar nebuvau turėjusi vaikino. Kažkodėl sugalvojau, kad jei sulieknėsiu, galbūt tapsiu patrauklesnė. Pradėjau valgyti tik kruopas ir daržoves, tačiau svoris nekrito, o ir valios pritrūko. Todėl pradėjau vėl valgyti daug ir kaskart bėgdavau išsivemti. Vemdavau po dešimt kartų per dieną. Ironiška, tačiau susirgusi bulimija ir sulieknėjusi iškart susiradau vaikiną“, – pasakoja mergina.

Bulimiją gydytis ją privertė žinia, kad, jeigu nepasveiks, negalės turėti vaikų.

Žinoma radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė atskleidė, kad neseniai savo išvaizdą patobulino injekcijomis.

„Man buvo patobulinta visa žandikaulio linija, lūpos ir mano itin nemėgstami nusileidę lūpų kampučiai, kurie mane padarydavo piktos išvaizdos.“

Skaivai injekcijas atlikusi garsenybių mezoterapeutė Rasa Marozienė papasakojo, kad šiais laikais atlikus 16–18 dūrių galima sukurti tokį vaizdą, tarsi būtų atlikta plastinė operacija. O plastikos chirurgas Gintaras Papečkys papasakojo, kokių ir kiek operacijų griebiasi Holivudo žvaigždės, kad atrodytų taip, kaip ant raudonojo kilimo.

Laida bus rodoma ketvirtadienio vakarą 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas