Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomi „Auksinių svogūnų“ svečiai įvardijo, kam jie skirtų svogūną: lyderis – P.Gražulis

Ketvirtadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ areną rinkosi šimtai žmonių – 21-osios „Auksinių svogūnų“ ceremonijos filmavimo nepraleido būrys garsenybių. Humoro apdovanojimų metu bus įvertinti ryškiausi pastarųjų metų įvykiai, politikai ir, žinoma, apdovanoti didžiausi šių dienų herojai. Keletas renginio nepraleidusių garsių žmonių 15min įvardijo, kam ir už kokius nuopelnus jie įteiktų svogūną.
Donalda Meiželytė, Adolfas Večerskis su žmona Viola, Ingrida Kazlauskaitė su bičiule, Renata Norvilė
Donalda Meiželytė, Adolfas Večerskis su žmona Viola, Ingrida Kazlauskaitė su bičiule, Renata Norvilė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tarp susirinkusiųjų į „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų ceremoniją buvo galima išvysti ne vieną gerai žinomą veidą. Apdovanojimuose dalyvavo Donalda Meiželytė, Renata Norvilė, Ingrida Kazlauskaitė, Joana Bartaškienė, Antanas ir Daina Bosai, Vytautas Šustauskas, Adolfas Večerskis su žmona Viola ir daugelis kitų.

Ceremonijos svečiai – galerijoje:

15min kai kurių vakaro svečių pasiteiravo, o kam ir už ką jie įteiktų auksinį svogūną.

Štai renginių, televizijos bei radijo laidų vedėja, dainininkė, muzikos atlikėja, aktorė, politinė veikėja Donalda Meiželytė išliko ištikima savo praėjusių metų nuomonei: auksinį svogūną ji įteiktų sveikatos apsaugos ministrui Aurelijui Verygai.

„Šiais metais nekeičiu savo nuomonės, todėl, kad yra kognityvinis disonansas pas ministrą. Nes alkoholikus jis ruošiasi išgydyti draudimais, o štai „antivakserius“ – auklėjamosiomis ir šviečiamosiomis priemonėmis. Labai džiugu. Liberalėja ministras“, – teigė D.Meiželytė.

Paklausta, kaip pavadintų A.Verygai skirtą nominaciją, ji atsakė: „Pirmyn į liberalumą“ ar „antivakserių dievaitis“.

„Metų lūzeris, vienu žodžiu. Skiepų nevykėlis“, – reziumavo D.Meiželytė, prisipažinusi, kad A.Veryga ją išmetė iš draugų „Facebook“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Donalda Meiželytė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Donalda Meiželytė

Dainininko Deivido Norvilo žmona Renata Norvilė prisipažino įdėmiai nesekusi politikos pasaulio, tačiau labiausiai, anot jos, įsiminė Petras Gražulis. Jam skirtą nominaciją ji pavadintų „Nelaiminga meilė“.

„Kiekvienam žmogui savos bėdos, savos linksmybės. Aš nei jų smerkiu, nei juos giriu už tai. Pirmą kartą dalyvauju šiame renginyje, anksčiau „Auksinius svogūnus“ stebėdavau užkulisiuose“, – teigė R.Norvilė, kurią į renginį atlydėjo šeimos draugas – Santaros klinikų chirurgas Vitalijus Sokolovas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Vitalijus Sokolovas ir Renata Norvilė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Vitalijus Sokolovas ir Renata Norvilė

Daina Bosas svogūną įteiktų taip pat P.Gražuliui – už meilę palangiškėms. O jos vyras, verslininkas Antanas Bosas, pats gavęs prieš 15 metų gavęs „Auksinį svogūną“, patikino, kad Lietuvoje neužtektų tiek „cibulių“, kiek tų nominantų galėtų būti.

„Dar Dainiui Kepeniui duočiau. Už skiepus, kuriuose beždžionių embrionai“, – šyptelėjo A.Bosas.

Paklausti, ar patys sugeba iš savęs pasijuokti, Bosai atsakė: „Mes kiekvieną dieną vienas iš kito juokiamės. Dukra Magdalena net klausia: „Mama, kodėl negali būti tokia kaip tėtis – visuomet linksma“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Daina ir Antanas Bosai
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Daina ir Antanas Bosai

Atlikėjas Vytautas Medineckas-Ironvytas vieną didelį svogūną įteiktų visai Valstiečių ir žaliųjų sąjungai.

„Neišskirčiau nė vieno iš „žaliųjų“. Manau, jie nesupyktų, nes yra arti žemės ūkio. Kaip vadintųsi nominacija? Už tą „konfiusą“ (pasimetimą – liet. k.), kai nesupranti, ar jie bajerį čia daro, ar rimtai. Už trolinimą Lietuvos politinės situacijos, piliečių trolinimą“, – teigė atlikėjas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Vytautas Medineckas-Ironvytas su žmona
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Vytautas Medineckas-Ironvytas su žmona

Legendinė humoro ceremonija „Auksiniai svogūnai“ šį pavasarį žengia koja kojon su karšiausiu Lietuvos metų įvykiu – Prezidento rinkimais. Dar daugiau – naujasis šalies vadovas net bus išrinktas per „Auksinius svogūnus“. Rinkiminėje scenoje susitiks visi ryškiausi kandidatai į sostą Daukanto aikštėje.

„Auksinių svogūnų“ ceremonija bus transliuojama TV3 televizijos eteryje balandžio 1-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas