Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
2019 03 21

Atlikėjas Kazimieras Likša gyvai pristatė naują albumą, kurį dedikavo žmonai

Prieš kelerius metus solinę karjerą pradėjęs atlikėjas Kazimieras Likša neseniai išleido albumą, kurį dedikavo savo žmonai. Kaip pats sako, dainos alsuote alsuoja meile, o tai įvertinti galėjo ir 15min skaitytojai. Ketvirtadienio rytą, atlikėjas gyvai pristatė savo naujausius kūrinius.
15min studijoje – Kazimieras Likša
15min studijoje – Kazimieras Likša / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Prieš kelias savaites naują solo albumą „Tavo mylimiausia daina“ išleidęs atlikėjas Kazimieras Likša jį dedikavo savo žmonai, nes visos albumo dainos vienaip ar kitaip yra susijusios su judviejų bendru gyvenimu ir patirtimi.

Atlikėjas transliacijos metu gyvai atliko net kelis savo kūrinius, taip pat pristatė ir vaizdo klipą, kuriame nusifilmavo kartu su žmona.

Žiūrėkite tiesioginę transliaciją:

VIDEO: Atlikėjas Kazimieras Likša gyvai pristatė naują albumą, kurį dedikavo žmonai

Prieš dvejus metus pradėjęs solinę karjerą ir jau pristatęs debiutinį albumą, daugumai gerbėjų žinomas kaip buvusios muzikinės grupės „Karma“ vokalistas ir dainų autorius Kazimieras Likša savo kelią muzikoje pradėjo 2009 m., kada vos baigęs mokslus buvo pakviestas „apšildyti“ Andriaus Mamontovo „1000 koncertų turo“ koncertus.

Tais pačiais metais Kazimieras įkūrė grupę „Karma“, kuri gyvavo iki 2015 m. „Karma“ išleido mini-albumą „Kitaip“ EP ir du studijinius albumus „Užsimerksiu“ bei „Gyvenimo pradžia“. Grupė „Karma“ surengė keletą turų po Lietuvą, taip pat koncertavo Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Airijoje ir Anglijoje. 2013 m. grupė buvo pristatyta „Geriausios metų roko grupės“ titului laimėti „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijoje.

Savarankišką karjerą pradėjęs Kazimieras Likšą 2017 m. išleido debiutinį solo albumą „Per pusę“ ir geriausių grupės „Karma“ bei savo dainų rinkinį, kurį įrašė kartu su styginių orkestru.

Abu albumai buvo pristatyti koncertinėse gastrolėse po Lietuvą. 2018-uosius metus Kazimieras Likša pradėjo triumfuodamas – „MAMA“ apdovanojimuose jis buvo nominuotas „Geriausio metų atlikėjo“ prizui laimėti, dėl kurio varžėsi su Donatu Montvydu, „Ten Walls“ ir „Daddy Was A Milkman“.

Jau netrukus Kazimieras Likša pradės koncertinį turą, kurio metu albumą „Tavo mylimiausia daina“ pristatys koncertuos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius