Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 01 11

15min studijoje – Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis: įsimylėjusi pora gerbėjams turi staigmeną

Penktadienį 15min studijos svečiai – gerai žinomi atlikėjai Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis. Pora visai neseniai pristatė debiutinę dainą „Kvepia namai“, tačiau tai nėra vienintelė staigmena, kurią jie paruošė savo gerbėjams.
Tadas Juodsnukis ir Iglė Bernotaitytė
Tadas Juodsnukis ir Iglė Bernotaitytė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Nuo šiol Iglę ir Tadą kartu scenoje matysite vis dažniau – jie tapo pora ne tik gyvenime, bet ir scenoje. Naujausias Lietuvos scenos duetas jau parengė bendrą programą ir planuoja koncertus.

„Yra žiauriai smagu, kai šalia turi žmogų, su kuriuo gali kvailioti, kalbėtis rimtomis temomis, kažko naujo išmokti ir ...dainuoti kartu!“ – pristatydama duetą sako Iglė.

Pirmojo dueto pasirodymo data labai simbolinė – Iglė ir Tadas pirmą kartą drauge koncertus per Valentino dieną, Marijampolėje. Ir žada, kad bus daug romantikos, šokių, juoko, o sklindančią meilę pajus ir žiūrovai.

Kaip užsimezgė jųdviejų draugystė? Ar lengva būti kartu ne tik gyvenime, bet ir ant scenos? Kaip atrodo jų buitis? Žiūrėkite pokalbį su Igle Bernotaityte ir Tadu Juodsnukiu:

VIDEO: Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis: įsimylėjusi pora gerbėjams turi staigmeną

Iglė ir Tadas pasakoja, kad Valentino dienai skirta jų programa bus ir romantiška, ir linksma, ir net šiek tiek komiška. Jie rengia ne paprastą, o teatralizuotą pasirodymą: ne tik dainuos, bet ir draugiškai pasišaipys vienas iš kito, papasakos, dėl ko dažniausiai pykstasi ir kokia muzika juos sutaiko.

„Mes labai gerai vienas kitą pažįstame ir mums, kaip ir kiekvienai porai, atsitinka daug nuostabių ir juokingų dalykų“, – sako Tadas.

Programą jie taip pat sudėliojo drauge. Joje bus Iglės dainų, Tado dainų ir daug duetų. Porelė pripažino, kad kaip bendras gyvenimas apšlifuoja charakterius, taip ir bendra programa priverčia labiau taikytis vienas prie kito. Roko dainininkas Tadas pasižadėjo būti „mažiau rokeriškas“, o Iglė, savo ruožtu, sakė paieškosianti suknelės, kuri derėtų prie Tado aprangos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas