Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„2Kvėpavimas“ ir Adrina pristato dainą itin originaliu pavadinimu: gimė per vieną naktį

„Po saulę į saują“ – taip originaliai, poetiškai ir romantiškai pavadinta nauja daina, kurią pristato gerbėjams jau gerai pažįstamas duetas „2Kvėpavimas“ ir Adrina. Puikiai žinomi dėl superhito „Mėnulis“ dainininkai neturėjo konkretaus plano vėl dainuoti drauge, tačiau „2Kvėpavimo“ lyderio ir sielos Deniso Černiausko galvoje gimęs tekstas tarsi savaime pareikalavo Adrinos su nieko nesupainiojamo vokalo.
Adrina ir Denisas „2Kvėpavimas“
Adrina ir Denisas „2Kvėpavimas“ / Martyno Stankaičio nuotr.

„Daina apie tai, kaip įsimylėjimo pagauti pasižadame visą laimę dalintis per pusę, bet vėliau dažnai viskas apsisuka taip, kad vienas pasiima daugiau, o gal net viską. Tuomet santykiai byra“, – pasakojo „2Kvėpavimo“ lyderis Denisas.

Jis vieną naktį negalėjo užmigti ir į galvą netikėtai atėjo titulinė dainos eilutė „Po saulę į saują“.

„Man tai pasirodė, labai gražu. Iki ryto jau buvau parašęs visą tekstą ir melodiją. Paryčiais labai aiškiai supratau, kad tai dviejų žmonių daina. O žmogus, su kuriuo man nuostabiai lengvai sekasi bendrauti ir drauge dainuoti, yra Adrina“, – prisiminė Denisas.

„Daina beprotiškai patiko nuo pirmųjų akordų. Apėmė toks pat jausmas, koks buvo, kai rengėmės įdainuoti mūsų tituluotąją dainą „Mėnulis“, – pirmą įspūdį apie kūrinį „Po saulę į saują“  prisiminė Adrina.

Dainininkė juokėsi, kad darbas su Denisu įrašų studijoje buvo itin smagus.

„Manau, mūsų prodiuseriui Donatui Dzouns nėra paprasta su mumis dirbti, nes mes, kai susitinkam, labai apsidžiaugiame, todėl daug šnekam, juokaujam. Įrašai trunka ilgiau dėl tokios itin atsipalaidavusios atmosferos. Denisą labai labai myliu! Jis man tarsi brolis!“ – šypteli Adrina.

Dainos „Po saulę į saują“ klausykitės čia:

VIDEO: 2Kvėpavimas feat. Adrina - Po saulę į saują

„Po saulę į saują“ jau ketvirta bendra „2Kvėpavimas“ ir Adrinos daina. Pirmoji, „Švyturys tarp vandenynų“, pasirodė daugiau nei prieš metus ir iškart krito klausytojams į širdis. Šiuo metu ji turi beveik 4 milijonus „Youtube“ peržiūrų. Tačiau tikru superhitu tapo antrasis dueto kūrinys „Mėnulis“. Daina internete tiesiog sprogo: daugiau nei 10 milijonų peržiūrų ir perklausų muzikos platformose.

Paklausta, kokią sėkmę prognozuotų naujai dainai „Po saulę į saują“, Adrina sakė: „Sėkmė ne visada gali būti nuspėjama, bet šita daina aš labai tikiu. Kūriniui atidavėm jausmus ir širdį. Paleidžiam į pasaulį ir tikime, kad žmonės įvertins.“

„Kai turi superhitą, tave užgula savotiška atsakomybės našta. Atrodo, turi lygiuotis į populiariausią dainą ir bent jau atkartoti jos sėkmę. Stengiuosi nesifiksuoti ties tokiu mąstymu, tai trukdo kurti ir kelia nemalonią įtampą. „Po saulę į saują“ gyvens savo gyvenimą, tikiu, kad žmonėms patiks ir bus sėkminga, o į perklausų skaičius stengiuosi reaguoti filosofiškai“, – sakė Denisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas