Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 28

Aktorius Martynas Nedzinskas Kazimiero Likšos klipe „Pasikeisk“ įkūnijo vidinę metamorfozę

Pandemijos metais Kazimieras Likša neleidžia sau atsipalaiduoti. Atlikėjas įnirtingai kuria, rašo naują muziką ir ruošiasi naujo albumo pristatymui. Paskutiniai keli mėnesiai muzikantui buvo itin aktyvūs. Jis pristatė tris dainas iš dar neišleisto albumo, o dabar pristato savo naujausią darbą – dainą „Pasikeisk“.
Kazimieras Likša, Martynas Nedzinskas
Kazimieras Likša, Martynas Nedzinskas / Ryčio Šeškaičio nuotr. ir stopkadras

„Negaliu kalbėti už visus komandos narius ar už klausytojus, tačiau asmeniškai man tai yra pagrindinė albumo daina. Ji turi pati didžiausią emocinį krūvį. Ją parašiau ne pačiu smagiausiu savo gyvenimo laikotarpiu. Neretai mums patiems tenka nusistebėti savimi ir kartais net pasibjaurėti. Tai – labai svarbūs gyvenimiški momentai, kurie padiktuoja mums, ką norime daryti toliau. Ar norime likti tokie patys, ar norime rasti geresnę savo versiją?

Kai sukūriau šią dainą, praktiškai instinktyviai žinojau, kaip vadinsis albumas ir kokia bus jo nuotaika. Albume kaip ir šioje dainoje pagrindinė tema – vidiniai žmogaus pokyčiai ir kova, kurią neretai tenka išgyventi. Todėl labai džiaugiuosi, kad šiandien galiu jums visiems pristatyti šį darbą, kuriuo ypatingai didžiuojuosi“, – pasakojo Kazimieras Likša.

Klipas:

VIDEO: Kazimieras Likša - Pasikeisk

Naujausiame darbe Kazimieras subūrė tvirtą ir itin talentingą komandą. Dėmesys krenta į pagrindinį klipo aktorių, kuriam teko iš tiesų nelengva užduotis: stipriausių emocijų perteikimas vieno bandymo metu.

Stopkadras/Martynas Nedzinskas
Stopkadras/Martynas Nedzinskas

„Patirtis buvo labai trumpa ir labai įsimintina. Kai tavo akys, burna, ausys, nosis ir visas veidas aplipdomas moliu, ir kai išgirsti režisierių, sušaukiantį filmavimo aikštelėje „pradedam“, atrodo jog išnyri iš vandens, atmerki akis ir matai ne dienos, bet prožektorių šviesą. Keista transformacija, ne kitaip“, – apie savo patirtį filmavimo aikštelėje kalbėjo aktorius Martynas Nedzinskas.

„Matyt reikėtų papasakoti ir apie pagrindinį mūsų šio darbo įkvepėją. Tai – Olivier de Sagazan. Jo meniniai darbai mums padėjo surasti sprendimą šios dainos vizualizacijai. Viskas pasidarė gan aišku, kai pirmą kartą išgirdau dainą, jos melodiją ir tekstą. Prisiminiau šio išskirtinio meninko darbus ir turėjau galutinę idėją, kaip atrodys klipas. Esu labai patenkintas visos komandos įdirbiu. Dainos ir vaizdo kuriama istorija įtraukia, šokiruoja ir leidžia pačiam susimąstyti“, – apie kūrybinį procesą pasakojo klipo režisierius Art Belikov.

Reikėtų pridurti, jog Kazimieras Likša neplanuoja sustoti ties šiuo projektu. Mums yra žinoma, jog atlikėjas taip pat planuoja naują projektą, kuris bus pristatytas dar šių metų balandžio mėnesį. Atlikėjas nenori atskleisti per daug detalių, tik užsiminė, kad tai bus didžiausias iki šiol jo suorganizuotas projektas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas