Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 08 05

Akustinį koncertą surengęs Jonas Jonušas atliko savo kūrybos ir Johny Casho dainas

Šiltą pirmadienio vakarą sostinės „Vienuolyno kieme“ akustinį pasirodymą surengė buvęs grupės „B‘Avarija“ narys, „Žvaigždžių duetų“ dalyvis Jonas Jonušas. Nuo mažens dainuojantis Jonas dalyvavo įvairiuose konkursuose, koncertuodavo su chorais. Po to sekė grupės „B‘Avarija“ aukso amžius: keletą metų atlikėjui teko ragauti popscenos duonos. Nepatiko. Verslininkui, IT specialistui prie širdies groti tai, kas patinka pačiam.
Jonas Jonušas
Jonas Jonušas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Su akustine programa pasirodau jau maždaug metus, tačiau apie tai viešai nekalbu ir neafišuoju garsiai. Grojau „Piano.lt“ baro gimtadienyje, anksčiau teko „Artistuose“ pasirodyti. Tai vietos, kur labiau tinka ne popsinė muzika“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Jonas.

Paklaustas, kuo skiriasi dainavimas prieš kameras ir akustinis pasirodymas bei kam Jonas teikia pirmenybę, vyras nedvejodamas atsakė: „Man tai yra labai skirtingi dalykai. Televizijoje tu nieko nekontroliuoji pats: grupė žmonių pasako, kas ir kaip turi būti, o tau nebelieka laisvės. O pasirodyti gyvai – tiesioginis bendravimas su publika. Aišku, groti didelei miniai žmonių yra kažkas nerealaus, tačiau akustiniai koncertai yra labai širdžiai mieli. Tokių pasirodymų metu tu turi galią kontroliuoti, gali improvizuoti, kartą teko net su italu, grojančiu gitara, ekspromtu surengti kažkokį mini pasirodymą.“

Pirmadienio programoje „Vienuolyno kieme“ J.Jonušas, kuris šį sezoną sėkmingai pasirodė televizijos projekte kartu su „Pop Ladies“ merginomis, atliko savo kūrybos dainas, taip pat perdainavo Johny Casho ir roko klasikos kūrinius. Negausiai susirinkusieji mėgavosi sodriu Jono balsu ir gitaros melodijomis. Palaikyti Jono Jonušo atėjo ir jo žmona Dominyka su dukrele.

Jonas Jonuaas su žmona Dominyka ir dukra
Jonas Jonušas su žmona Dominyka ir dukra

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas