Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 28

Algirdas Grudinskis-Grūdas pristato naują muzikinį projektą „The Flies“

Atlikėjas Algirdas Grudinskis-Grūdas, išgarsėjęs realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ metu, 2017 metų kovo 4 dieną į Lietuvos muzikinę sceną grįžta su muzikiniu projektu pavadinimu „The Flies“.
The Flies
The Flies / Asmeninio albumo nuotr.

Premjera vyks šį šeštadienį, 21 val., muzikiniame klube „Brodvėjaus Pub“. „The Flies“ su A.Grudinskiu-Grūdu priešakyje klausytojams yra paruošę nepamirštamą rokenrolo dozę bei abejingų nepaliekantį teigiamos energijos pliūpsnį. Scenoje skambės pasauliniai roko ir pop muzikos hitai bei naujos, netikėtos jų muzikinės variacijos.

Paklaustas, kaip kilo mintis kurti šį muzikinį projektą, A.Grudinskis-Grūdas pasakojo: „su projekto „The Flies“ muzikantais esame pažįstami jau labai seniai, su jais ne tik esame ne kartą susitikę scenoje, tačiau mus vienija ir panašūs muzikiniai skoniai bei kūrybinės idėjos. Pastaruoju metu auga vis įvairesnių laisvalaikio praleidimo būdų paklausa, klausytojai atlikėjams kelia vis didesnius reikalavimus, tad jausdami, jog šiuos poreikius galime patenkinti, žengiame į sceną su tikrai kokybiško rokenrolo užtaisu ir kviesime klausytojus su mumis šėlti ne tik viešuose koncertuose, koncertus siūlysime ir privatiems renginiams.“

LNK nuotr./Algirdas Grudinskis-Grūdas
LNK nuotr./Algirdas Grudinskis-Grūdas

A.Grudinskiui-Grūdui „The Flies“ koncertų metu scenoje kompaniją palaikys bei vakarėlį įsiūbuoti padės keturi profesionalūs muzikantai: Rytis Taraila – gitara, Paulius Jaskūnas – bosinė gitara, Viktoras Jonušis – gitara bei Jonas Lengvinas – mušamieji. Atlikėjai ne veltui juokauja, kad subūrė tikrą „svajonių komandą“ – kiekvienas iš jų gali pasigirti įspūdinga scenine patirtimi, kurią įgijo grodami su žymiausiais Lietuvos muzikos veidais: atlikėjais Marijonu Mikutavičiumi, Mantu, Jurga Šeduikyte, Leon Somov&Jazzu, grupėmis „Skamp“, „ŽAS“, „SEL“, „Saulės Kliošas“, „Happyendless“, „G&G Sindikatas“ bei daugeliu kitų.

„The Flies“ – tai energingas, smagus skrydis kartu su klausytojais į intriguojančią, nerūpestingą rokenrolo padangę, kur lieka tik meilė ir muzika! Premjerinis koncertas: 2017 metų kovo 4 dieną, šeštadienį, 21 val., vilniečių bei miesto svečių pamėgtame gyvos muzikos klube „Brodvėjaus Pub“. Nepraleiskite progos puikiai praleisti šeštadienio vakaro pašėlusiame vakarėlyje su daugybe kokybiškos muzikos, šokių bei puikių emocijų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas