Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antrą dieną šėlo „Granatos live“ – „Žalgirio“ pamėgti „The Kolors“ vyrukai ir išsišokėlis Käärijä

Tokio šėlsmo muzikos festivalio „Granatos Live“ scenoje nebuvo niekada – taip gerbėjai atsiliepė apie šeštadienio vakarą didžiojoje renginio scenoje vykusį veiksmą, kurį užkūrė ir visus „ištaškė“ Käärijä. Tai – suomių atlikėjas, kuris pastaruoju metu sulaukė didelio dėmesio ir pripažinimo.

Käärijä garsėja savo išskirtiniu stiliumi, kuris derina įvairius muzikinius elementus. Jo muzika dažnai pasižymi energingais ritmais ir ekscentriškais tekstais. Atlikėjas žinomas ir dėl savo spalvingo ir įspūdingo sceninio įvaizdžio. Jis dažnai dėvi ryškius drabužius ir naudoja unikalią vizualinę estetiką savo pasirodymuose. Būtent viso to šiandien „Granatos Live“ scenoje buvo su kaupu.

Käärijä, kurio tikrasis vardas Jere Pöyhönen, garsėja savo energingais ir ekscentriškais pasirodymais. Jo muzikinis stilius yra savitas derinys tarp techno, repo, „Rammstein“ skambesio, metalo ir tradicinių suomiškos muzikos elementų.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Kaarija
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Kaarija
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Kaarija
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Kaarija

Pernai jis sulaukė tarptautinio pripažinimo atstovaudamas Suomijai „Eurovizijoje“ su daina „Cha Cha Cha“, užkariavusia ir lietuviškus muzikinius topus. Käärijä savo muzikoje supina humorą su giliais apmąstymais apie šiuolaikinį gyvenimą, o jo unikalus gebėjimas perteikti energiją bei emocijas per savo pasirodymus pelnė jam ištikimų gerbėjų ratą visoje Europoje.

Käärijä pradėjo savo muzikinę karjerą kaip reperis, tačiau vėliau įtraukė į savo kūrybą įvairius muzikos žanrus, tokius kaip elektroninė muzika ir pop rokas.

Jubiliejinio, dešimtojo „Granatos Live“ festivalio programoje šiemet yra šešios dešimtys užsienio ir Lietuvos muzikantų bei grupių, kurių pasiklausyti susirinko tūkstančiai žmonių. Daug dėmesio jubiliejiniame festivalyje skirta alternatyviai bei repo muzikai ir jos atmainoms.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./The Kolors
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./The Kolors
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./The Kolors
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./The Kolors

Šeštadienį Rumšiškėse pasirodė ir „Žalgirio“ trenerio išgarsinta grupė „The Kolors“, kuri Lietuvoje geriausiai žinoma dėl savo dainos „Italodisco“. Festivalyje netrūko ir lietuviškų vardų – pasirodymus surengė atlikėja Gjan, Rokas Yan, Justinas Jarutis bei Beissoul & Einius. Vakarą užbaigė britų muzikantas Elderbrook.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas