Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 01

Antrąją Velykų dieną Andrius Pojavis uždainavo prekybos centre

Antrosios Velykų dienos popietę Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse Andrius Pojavis gerbėjus kvietė susitikti sostinės pramogų ir prekybos centre „Ozas“, šiems dovanojo gražiausias savo dainas bei atsakinėjo į publikai rūpimus klausimus.
Andrius Pojavis
Andrius Pojavis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Prekybos centro aikštėje įrengtoje scenoje A.Pojavis pasirodė vienas pats, čia jo laukė per keliasdešimt gerbėjų. Klausytojams A.Pojavos dovanojo dainas iš savo debiutinio albumo „Aštuoni“ ir, žinoma, rodos, visų pamėgtą konkursinį kūrinį „Something“, kurį jau gegužės 14-ąją, pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu išgirs visa Europa.

Savo ruožtu A.Pojavis dovanojo gerbėjams šilumą ir šypseną, sveikino su Velykomis ir linkėjo patiems nepaliauti šypsotis. Kadangi susirinkusi publika pasirodė esanti nedrąsi – net kelissyk kviesta užsuoti A.Pojaviui klausimą priėjus prie specialiai paruošto mikrofono tą darė itin nedrąsiai – iniciatyvos ėmėsi renginio vedėja: mergina domėjosi A.Pojavio savijauta besiruošiant konkursui, klausinėjo apie gyvenimą Italijoje. Pats A.Pojavis nuoširdžiai ir atvirai pasakojo apie savo emocijas.

Vėliau nedrąsią publiką išjudinti mėgino mimas – prie mikrofono tempte nutempė gerbėjus ir nepaleido tol, kol šie neprašneko. O įdomu galop išsidrąsinusiems ir patiems prie mikrofono žygiavusiems gerbėjams, pasirodo, net smulkiausios detalės – klausė ir kiek A.Pojaviui metų, ir iš kur semiasi įkvėpimo kūrybai, ir kokį filmą labiausiai mėgsta, ir kaip gi jis vis dėlto „Eurovizijos“ scenoje bus apsirengęs.

Velykos darbe

Į Lietuvą A.Pojavis grįžo šeštadienį, čia svečiuojasi vos kelias dienas – jau antradienį išvyks atgal namo į Italiją, Milaną, kur galų gale turės šiek tiek laiko pabūti su savo kątik pagausėjusia šeima – anos savaitės pradžioje A.Pojavis ir žmona Isabellita susilaukė antrosios dukrelės, ją pavadino Amelie.

Vis dėlto trumpo vizito gimtinėje būta darbingo – pirmosios Velykų dienos rytą A.Pojavis žurnalistus kvietė į spaudos konferenciją, kur pasakojo apie dukters gimimą, sekmadienio vakarą pasirodė TV3 projekte „Chorų karai“, kur tapo vienu iš komisijos narių, o štai antrąją šventės dieną koncertuoja.

Portalui Žmonės.lt A.Pojavis pasakojo, jog nors šiuo metu ir yra toli nuo namų, Velykas vistiek atšventė – darbe. Pas tėvus į Jurbarką vyras grįžti nespėjo. „Viskas dabar vyksta čia, Vilniuje“, – sakė A.Pojavis. Nors vieną kiaušinį simboliškai jis ir suvalgė.

Paklaustas, kaip Velykas švenčia italai, A.Pojavis patikino, jog skirtumų su lietuviškomis tradicijomis per daug ir nėra. „Svarbiausia Italijoje yra šventiniai pietūs. Margučių ten nieks nedaužo – perka šokoladinius. Gal toks ir būtų skirtumas“, – sakė A.Pojavis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai