Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apocalyptica“ Lietuvoje jau surengė du griausmingus koncertus: laukia dar vienas pasirodymas

Penktadienį legendinė suomių violončelininkų grupė „Apocalyptica“ surengė pirmąjį iš trijų savo koncertų Lietuvoje, kur galingas šou įvyko Palangos koncertų salėje. Šeštadienį „Apocalyptica“ pasirodė Kaune, o sekmadienį surengs pasirodymą Vilniuje.
Apocalyptica“
Apocalyptica“ / Tado Virbickio nuotr.

Šįkart Lietuvos publikai „Apocalyptica“ pristatė žymiausius „Metallica“ kūrinius tiek iš vasarą išleisto naujausio albumo „Plays Metallica Vol.2“, tiek ir iš pirmojo grupės albumo „Plays Metallica by Four Cellos“. Muzikantai atliko tokius legendinius grupės „Metallica“ kūrinius kaip „The Four Horsemen“, „Master of Puppets“, „Nothing Else Matters“, „One“ ir kitus, kurie buvo atlikti unikaliu ir tik šiai trupei būdingu savitu stiliumi, suteikiančiu šiems kūriniams naują ir netikėtą skambesį.

Tado Virbickio nuotr./„Apocalyptica“
Tado Virbickio nuotr./„Apocalyptica“

Pirmasis pasirodymas prikaustė žiūrovus savo energija ir galia bei virtuozišku kūrinių atlikimu. „Apocalyptica“ koncertas pajūryje nepaliko abejingų ir dar kartą įrodė, kodėl ši grupė išlieka viena įspūdingiausių koncertinių trupių pasaulyje.

Tado Virbickio nuotr./„Apocalyptica“
Tado Virbickio nuotr./„Apocalyptica“

Primename, kad vasaros pradžioje, pristatydama naujausią albumą „Plays Metallica Vol.2“, „Apocalyptica“ anonsavo, jog surengs ir pasaulinį turą, kurio metu aplankys daugiau nei 80 miestų. Nuo turo pradžios, prasidėjusio rugsėjo mėnesį, grupė jau surengė daugiau nei 20 koncertų, o jų geografija driekiasi nuo Dubajaus iki prestižinės „Royal Albert Hall“ salės Londone. Šį savaitgalį suomių muzikantai surengs dar du koncertus Lietuvoje ir toliau tęs turą, kuris baigsis tik kitais metais.

Tie, kurie dar nespėjo išvysti šios unikalios grupės gyvai, turi puikią galimybę tai padaryti sekmadienį. Spalio 20 d., turas baigsis pasirodymu Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito