Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atlikėja Indrė pristato asmenišką dainą „Kad naktis nesibaigtų“: kūrinys – apie santuokos išbandymus

Atlikėja Indrė, gerai žinoma kaip LNK projekto „Finalo 4“ nugalėtoja, „Lietuvos balso“ dalyvė, vokalo mokytoja ir dviejų vaikų mama, po pertraukos pristato savo naują singlą „Kad naktis nesibaigtų“. Ši daina – tai emocingas ir širdį jaudinantis kūrinys, kuris tikrai sužavės klausytojus savo nuoširdumu ir palies kiekvieną asmeniškai.
Indrė Juodeikienė
Indrė Juodeikienė

„Šią dainą parašiau visiems įsimylėjusiems, kuriems trūksta laiko pabūti kartu. Žinot, kai atsiranda vaikai, atrodo, pasaulis pradeda suktis aplink juos ir tai yra viskas normalu, gražu. Tik vyro ir moters santykis labai dažnai paliekamas prioritetų gale. Tad visus, kurie kartu santuokoje ne vienerius metus, noriu kad ši daina nukeltų į laikus, kai drugeliai skraidė pilve ir daugiau nieko nematėte apart savo antrosios pusės. Linkiu įsimylėti savo žmogų iš naujo“, – sako atlikėja.

Indrė Juodeikienė
Indrė Juodeikienė

Anot dainininkės, puoselėti santuoką tikrai nelengva užduotis, o ir čia turi dirbti abu. „Negaliu sakyti, kad mano santuoka yra tobula, tikrai ne. Visko buvo ir tikrai dar visko bus. Bet išlaikėm išbandymus, tad šiai dienai atrodo išgyvename antrą medaus mėnesį“, – pasakoja Indrė.

Indrė išgarsėjo kaip „Finalo 4“ projekto nugalėtoja, kur ji pavergė žiūrovų ir teisėjų širdis savo nepakartojamais pasirodymais. Be savo muzikinės karjeros, ji taip pat yra vokalo mokytoja Kretingos ir Palangos miestuose, padedanti jauniems talentams atrasti savo balsą ir tobulėti. Be to, Indrė yra dviejų vaikų mama, kuri sugeba suderinti šeimos gyvenimą su renginiais ir koncertais.

Indrė Juodeikienė
Indrė Juodeikienė

„Esu labai laiminga galėdama pristatyti savo naują dainą. Ši daina man yra labai artima ir tikiuosi, kad ji palies ir klausytojų širdis“, – dalijasi Indrė.

„Kad naktis nesibaigtų“ kūriau kartu su muzikos prodiuseriu Mario Kernn. Atvykus pas jį į studiją išgirdau šią dainą ir iš karto pasakiau, kad jos noriu. Tik nebuvo nei melodijos, nei teksto. Viską sukurti trukau virš metų. Atrodo, turėjau užaugti šiai dainai, vis kas nors pačiai netikdavo, ko nors trūko. Tad dainos kūrybinis kelias truko ilgiau nei vienerius metus. Iki šios dienos jaučiu, kad tie ilgi ieškojimai nenuėjo veltui ir daina skamba taip, kaip ir noriu. Ačiū Mariui už kantrybę.

Indrė Juodeikienė
Indrė Juodeikienė

Taip pat noriu padėkoti visai komandai, kuri dirbo kartu prie klipo. Visą klipą nufilmavome per vieną dieną, tad darbo visiems buvo tikrai daug. O komanda atsidavusi, neskaičiavo laiko ir darė viską, kad klipas būtų puikus. Klaipėdoje tikrai turime nuostabių, talentingų savo srities profesionalų! Per dieną turėjau pakeisti net tris įvaizdžius, o tai be Eglės Puzaraitės ir Inetos Ragainytės tikrai nebūtų pavykę, ačiū. Didelis ačiū ir režisieriui Tomui Jašinskui, ir visai „Cinewave“ komandai už rezultatą, kuriuo tikrai džiaugiuosi. Tai mano pirmasis vaizdo klipas. Pripažinsiu, nėra lengva filmuoti klipą, bet rezultatu tikrai esu patenkinta“, – sako ji.

Dainą „Kad naktis nesibaigtų“ jau galima klausytis visose muzikos platformose, taip pat ir Indrės oficialiame „YouTube“ kanale.

VIDEO: Indrė Juodeikienė - Kad naktis nesibaigtų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas