Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 05

Atlikėja Mozami pristato dainą gestų kalba: įvertinkite

Naujas veidas muzikos pasaulyje Milda Tupikovskytė-Mozami pristato dainą gestų kalba „Būk šalia“. Mergina tikisi, kad kurtieji supras jos dainos žodžius ir nesijaus pamiršti. „Jų bendruomenė man rūpi, norėtųsi, kad žmonės vieni su kitais, nesvarbu, kokie jie, daugiau dalintųsi savo patirtimis, kūryba, meile, taip stiprindami vieni kitus ir mažindami atskirtį“, – sako Mozami.
Milda Tupikovskytė-Mozami
Milda Tupikovskytė-Mozami / Tado Kračkos nuotr.

Daina gestų kalba

Kaip pasakoja pati Mozami, dainoje „Būk šalia“ kalbama apie meilę kaip dovaną, kuri suteikia mums galios būti nenugalimais.

„Išmokę mylėti, galime viską. Esame nenugalimi“, – tikina atlikėja.

Sceniniu slapyvardžiu Mozami pasivadinusi mergina šiuo metu Vilniaus universitete studijuoja teisės psichologijos magistrantūroje. Atlikėja pasakoja, jog jai gestų kalba yra lyg dar viena meno sritis, kuria žavisi bei semiasi įkvėpimo iš jos. Ji nuogąstauja, kad mūsų visuomenėje trūksta tolerancijos negalią turintiems žmonėms, kurie, pasak dainininkės, mums gali dovanoti daug jautrumo ir naujo požiūrio į pasaulį.

MOZAMI – Būk šalia:

VIDEO: MOZAMI - Būk Šalia (Premjera 2021)

Savo muziką Mozami norėtų dedikuoti visiems, kurie pasiilgsta meilės, o ypatingai tiems, kurie jaučia atskirtį, esantys pamiršti.

„Pati kaip psichologė šiuo metu dirbu su specialiųjų poreikių vaikais. Bendraudama su jais, suprantu, jog kiekvienas esame skirtingas, turime savų pliusų bei minusų, tačiau vienu esminiu poreikiu visi esame vienodi. Visi trokštame meilės, o į gyvenimą ateiname mokytis gerbti, priimti ir mylėti vieni kitus, kol einame į meilės stebuklo patyrimą“, – teigia Mozami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas