Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 04 19

Atlikėjas Sezzy pristato Turkijoje nufilmuotą vaizdo klipą: įsiamžino ir sužadėtinė Paula Poderytė

Turkų kilmės atlikėjas Sezeras Saylikas, daugeliui žinomas tiesiog kaip Sezzy, šiandien išleidžia savo naujos dainos „Dimi“ vaizdo klipą.
Sezzy
Sezzy / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip rašoma atsiųstame pranešime spaudai, S.Saylikas-Sezzy jau seniai planavo pradėti muzikinius projektus savo gimtinėje Turkijoje. Po intensyvių vasaros koncertinių turų atlikėjas apsistojo sostinėje Istanbule ir ėmė versti savo planus darbais.

Praeitą penktadienį jis išleido dainą „Dimi“ (lietuviškai tai reikštų „Ane“), kuri užkariavo muzikos reitingus – lietuvių ,,Itunes“ sąraše užėmė antrąją, o turkų – ketvirtąją vietą. Atlikėjas taip pat išleidžia dvi klubines šios dainos versijas.

Asmeninio albumo nuotr./Sezzy
Asmeninio albumo nuotr./Sezzy

Vaizdo klipas, didžiulės komandos kruopščiai filmuotas tris dienas, išleidžiamas šiandien. Sužadėtinė Paula Poderytė ne tik pasirūpino išskirtiniu, prabangiu stiliumi, bet ir pati nusifilmavo jame.

Kartu su vaizdo klipu Sezzy suorganizavo pasaulinį šokėjų projektą. 20 šokėjų iš 15 šalių pradėjo iššūkį – filmuoja ir socialiniuose tinkluose skelbia šokio pagal šią naująją dainą vaizdo įrašus.

Asmeninio albumo nuotr./Sezzy
Asmeninio albumo nuotr./Sezzy

Pats atlikėjas šypsosi ir sako: ,,Šiuo metu – tikras darbų, idėjų ir projektų maratonas, bet džiaugiuosi, kad pavyko įgyvendinti būtent taip, kaip seniai svajojau. Kviečiu jus įvertinti dainą ir jos klipą“.

VIDEO: Sezzy - Dimi? (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas