Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 21

Britų muzikos prodiuseris SOHN atšaukia koncertą Vilniuje: jei susiderės, atvyks kitąmet

Britų muzikos prodiuseris SOHN pranešė atšaukiantis savo visus spalį ir lapkritį suplanuotus koncertus, įskaitant ir lapkričio 4-ąją Vilniaus „Lofte“ turėjusį vykti pasirodymą.
SOHN
SOHN / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 „Loftas“ Muzika

Apie tai dainininkas pranešė trečiadienio vakarą „Facebook“ paskyroje.

„Dėkoju visiems, kurie atėjo į mano solinius koncertus ir pasirodymus festivaliuose per šiuos metus. Pastarieji 12 mėnesių buvo nepaprastai įtempti, pradedant nuo mano pirmo vaiko gimimo – gyvenimą keičiančio dalyko, ir mano antrojo albumo išleidimo, baigiant įtempto gastrolių grafiko, per kurį aš perkėliau mūsų namus į kitą pasaulio galą ir vėl atgal į Europą“, – „Facebook“ tinkle rašė muzikantas.

„Šie metai gastroliuojant tikrai pasiėmė savo, tiek psichologiškai, tiek fiziškai, ir man buvo labai rimtai rekomenduota padaryti šiokią tokią pertrauką. Dėl to perkelsiu spalio ir lapkričio turo koncertus į kitus metus. Deja, bet mums nepavyko suderinti datos Lietuvoje, bet viliuosi, kad greitai tai pavyks“, – sakė jis.

VIDEO: SOHN - Hard Liquor

„Labai atsiprašau visų, kuriuos šiuo savo poelgiu nuvyliau – nedaryčiau to, jei nejausčiau, kad tai absoliučiai būtina. Esu tikrai labai dėkingas už visą meilę ir paramą ir nekantrauju sugrįžti kitais metais su skaidresne galva ir sveikata“, – sakė jis.

15min primena, kad apie SOHN koncertą Lietuvoje buvo pranešta balandžio mėnesį – jo metu muzikantas rengėsi pristatyti savo antrąjį albumą „Rennen“. Tai būtų buvęs jau antras SOHN pasirodymas Lietuvoje – 2014 metų lapkritį jis tame pačiame „Lofte“ pristatė savo debiutinį albumą, o koncertas sulaukė didžiulio pasisekimo.

Naujausias SOHN albumas „Rennen“ pasirodė metų pradžioje kartu su „Bonobo“ ir „The xx“ įrašais. 10 kūrinių albumas apibrėžia asmeninius SOHN išgyvenimus, klimato kaitos problemas ir politinę situaciją pasaulyje. Jo pavadinimas vokiečių kalba reiškia veiksmažodį „bėgu“ ir jis puikiai atspindi dabartinę autoriaus filosofiją. SOHN norėjo nustebinti pats save ir, atrodo, kad jam pavyko. Įdomi detalė – albume taip pat įrašyti tuščių vyno butelių, virtuvės indų ir namų aplinkos garsai.

„Šis albumas yra tai, ko mums reikia – puikus garso takelis ir šokiams, ir ašaroms“, – savo apžvalgoje gerų žodžių negailėjo žinomas muzikos tinklaraštis „Line of Best Fit“.

VIDEO: SOHN - Signal
VIDEO: SOHN - Conrad (Official Lyric Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas